Miért bántják annyian Gyurcsányt? (video lentebb)
Kövezzetek meg, de én még mindig hiszek Gyurcsányban. Őszintének tűnik, és jót akarhat az országnak. Öszödi beszéd? Legalább őszinte volt! Példa lehetne más politikusoknak, legalább annyi vaj van az Ő fülük mögött is. Nézzétek meg a videót, és gondolkozzatok!:)
"Tudjátok ez a nagy különbség a két oldal között, (jobb és bal) hogy Ti rögtön le hülyéztek mindenkit, és fejbe is lőnétek. Igazán kedves emberek lehettek."
én balközép vagyok te s*gg! (még úgy is, hogy a hozzád hasonlókat eltávolítanám az életből)
ilyenkor szégyenlem, hogy vannak hozzád hasonló baloldaliak is.
Világosan látszik, hogy GYF körének milyen az értelmi színvonala.
Érdemes a videó egyharmadához tekerni, épphogy ne röhögi képen a riporter. Többször is rászól, hogy válaszoljon a kérdésre, és ne beszéljen félre.
Ez az igazi Fletó, nem csalódtam.
"El tennél láb alól embereket azért mert nem értesz velük egyet? "
igen, mert kártékonyak.
ugyanis ha GYF-et támogatod, Orbánt (és a jobboldalt) támogatod. Ha ezt nem érted, akkor nincs miről beszélnünk.
"Mert az a beszéd nem nekünk szólt. A párttagoknak szólt, hogy ideje változtatni"
Akkor mire vered magad, hogy őszinte??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!