Orbánnak lassan már hugyoztak nem?
"Mennyi ideje van még szerintetek?"
Kormányon szerintem kb. 6,5 vagy 10,5 éve. Nyugdíjasként nem tudom.
"Ismik közül már az is utálja aki rájuk szavazott."
Nincs új szövegetek? 2 éve van fent folyamatosan ez a "minden fideszes ismerősöm kiábrándult és átállt a Jobbikhoz" lemez. Miközben a Jobbik semmivel sem áll jobban, mint 2 éve.
A választók több mint felle még mindig mellette áll. Ez bánt téged?
Én kivárom a négy évet és akkor értékelek.
Az első ciklusuk alatt elég jól éltünk. De miért? Mert a hőn utált és szidott Bokros-csomag feljavította az országot. Ezt a Fidesz 4 év alatt jól el is szórta. Utána az MSZP még tett rá egy lapáttal. Mondjuk azt nem értem, hogy miért a Gyurcsány-kormány volt a legjobb az egyik válaszoló szerint. Hatalmas gazdasági (is) károkat okozott az országnak azzal, hogy az őszödi beszéd után nem mondott le.
Szerintem Orbán végigviszi ezt a ciklust, aztán a következőre nem választják meg. De hogy akkor kit, azt nem tudom, mert jelenleg én egyikre sem szavaznék.
ma 15:44
Mik voltak a Bokros-csomag intézkedései, és hogyan "szórta el" őket a Fidesz?
"Az első ciklusuk alatt elég jól éltünk. De miért? Mert a hőn utált és szidott Bokros-csomag feljavította az országot. Ezt a Fidesz 4 év alatt jól el is szórta. "
A mostani intézkedések eléggé hasonlóak a Bokros-csomaghoz. Tehát ezek is jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!