Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt mégis hogy csinálhatják...

Ezt mégis hogy csinálhatják egyesek?

Figyelt kérdés

Én is nemzetinek vallom magam, de hogy csinálhat valaki ilyet?

[link]

Ha már valaki úgy gondolja, hogy ezt a világnézetet követi, akkor miért nem képes normálisan csinálni?

Én se Tescoba és ilyen helyekre nem járok, ha ruhát veszek akkor is külön figyelek arra, hogy hazai legyen, igyekszem magyar ételeket és termékeket venni. Ha valami nincs az adott boltban, elmegyek és megnézem egy másikban.

Erre meg ilyen nemrégnyírtakkopaszrademárvisszanőltahajamok a nagy idegenellenesség közepette az ő gönceiket viselik.

2011. okt. 24. 22:07
1 2 3 4
 31/39 Heckler ***** válasza:

"Nézz utána milyen "jó" környék ez."

Mivel konkrét településnevet nem írtál, ezért Mezőcsát lakosságának néztem utána, és azt találtam, hogy 100% magyar.

2011. okt. 25. 22:09
 32/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy vallja magát. Az etnikai megoszlás inkább olyan 60-40%. Egyébiránt ha annyira érdekel, tiszakeszi a település neve.
2011. okt. 25. 22:25
 33/39 Heckler ***** válasza:

Engem konkrétan hatszor támadtak meg raboltak ki csoportosan, ebből kétszer nem intézkedett a rendőrség, mert kiskorúak voltak az elkövetők, további két esetben pedig nem sikerült tisztázni az elkövetők személyazonosságát. Egyedül az egyik galeri egyetlenegy tagja került sittre, ő is csak azért, mert priusza volt (súlyos testi sértés és garázdaság). Két támadás eredménye a mai napig látszik az arcomon, és soha nem is fog elmúlni. Egy másik gyereket az utcában a földön addig rugdostak és tapostak, amíg porrá nem tört a sípcsontja, a mai napig protézissel él.

Nézd, én csak röhögni tudok az ilyen kijelentéseken, hogy "Nem attól függ, hogy hol lakom. Attól függ, hogy hogy állsz a másik emberhez". Ez egy vicc. Ilyen nincs.

2011. okt. 25. 22:33
 34/39 anonim ***** válasza:

"Ez egy vicc. Ilyen nincs."

Na az ilyen kijelentésektől mászok a falra. Érdekes, se velem, se mással a környezetemben nem történt még meg, csak azzal, aki igenis úgy állt hozzá. Nekem van roma szomszédom, és nagyon jól megvagyunk. Ha nekem kell valami ő segít, és vica versa. De visszatérve az eredeti témára: nem azt mondom, hogy nincs gond a cigányokkal, de ezek az egyenruhás barmok sem fogják megoldani a problémát. És igenis jobban félek tőlük. Ez van.

2011. okt. 25. 22:39
 35/39 Heckler ***** válasza:

Megyek az utcán, egy kisutcából odaszaladtak hozzám hatan. Körbevettek, azt mondta az egyik, hogy adjak egy cigit. Mondom nem dohányzom. Erre kaptam az első maflázst, amitől el is terültem. Összerúgdostak a földön, a ruhámból kivették a tárcámat, majd elszaladtak.

Ez volt az egyik eset. Kérlek, adj tippeket, mit csináltam rosszul ebben a szituációban. Hogyan javíthatok a hozzáállásomon?

2011. okt. 25. 22:42
 36/39 anonim ***** válasza:
Azért mert belefutottál egy ilyenbe, még nem minden cigány ilyen. Hungaristák/gárdisták már csinálták ugyanezt cigánnyal is. Az szerinted jobb? Nem. Egyik elemnek sem kéne erőszakoskodnia.
2011. okt. 26. 21:26
 37/39 Heckler ***** válasza:
Rögtön hatszor futottam bele egyszer egy ilyenbe. Biztos lehetsz benne, hogy ha ezt eljátszották volna azok, akiktől rettegsz, már tele lenne vele a tévé. Persze, én tudom, hogy a cigányok nem mind ilyenek, majd ha látok egy nem ilyet, szólok neked is, hogy igen, megtaláltam.
2011. okt. 26. 21:30
 38/39 anonim ***** válasza:
Na jó heki, veled kár vitatkozni. Életkorod amúgy is csak 14 re tippelem. Majd kinövöd.
2011. okt. 26. 22:01
 39/39 Heckler ***** válasza:
Én meg politikusnak tippellek. Rájuk jellemző, hogy az a probléma, amiről nem hajlandóak tudomást venni, az NINCS. Pont. Hogy a környéken mindenkinél biztonsági ajtó, rácsozott ablakok, kutyák vannak, sötétedés után pedig senki nem mer kimenni az utcára, ez mind arról árulkodik, hogy biztonságos az élet. Komolyan, ennyire hülyének nézel?
2011. okt. 26. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!