Ezt mégis hogy csinálhatják egyesek?
Én is nemzetinek vallom magam, de hogy csinálhat valaki ilyet?
Ha már valaki úgy gondolja, hogy ezt a világnézetet követi, akkor miért nem képes normálisan csinálni?
Én se Tescoba és ilyen helyekre nem járok, ha ruhát veszek akkor is külön figyelek arra, hogy hazai legyen, igyekszem magyar ételeket és termékeket venni. Ha valami nincs az adott boltban, elmegyek és megnézem egy másikban.
Erre meg ilyen nemrégnyírtakkopaszrademárvisszanőltahajamok a nagy idegenellenesség közepette az ő gönceiket viselik.
"Nézz utána milyen "jó" környék ez."
Mivel konkrét településnevet nem írtál, ezért Mezőcsát lakosságának néztem utána, és azt találtam, hogy 100% magyar.
Engem konkrétan hatszor támadtak meg raboltak ki csoportosan, ebből kétszer nem intézkedett a rendőrség, mert kiskorúak voltak az elkövetők, további két esetben pedig nem sikerült tisztázni az elkövetők személyazonosságát. Egyedül az egyik galeri egyetlenegy tagja került sittre, ő is csak azért, mert priusza volt (súlyos testi sértés és garázdaság). Két támadás eredménye a mai napig látszik az arcomon, és soha nem is fog elmúlni. Egy másik gyereket az utcában a földön addig rugdostak és tapostak, amíg porrá nem tört a sípcsontja, a mai napig protézissel él.
Nézd, én csak röhögni tudok az ilyen kijelentéseken, hogy "Nem attól függ, hogy hol lakom. Attól függ, hogy hogy állsz a másik emberhez". Ez egy vicc. Ilyen nincs.
"Ez egy vicc. Ilyen nincs."
Na az ilyen kijelentésektől mászok a falra. Érdekes, se velem, se mással a környezetemben nem történt még meg, csak azzal, aki igenis úgy állt hozzá. Nekem van roma szomszédom, és nagyon jól megvagyunk. Ha nekem kell valami ő segít, és vica versa. De visszatérve az eredeti témára: nem azt mondom, hogy nincs gond a cigányokkal, de ezek az egyenruhás barmok sem fogják megoldani a problémát. És igenis jobban félek tőlük. Ez van.
Megyek az utcán, egy kisutcából odaszaladtak hozzám hatan. Körbevettek, azt mondta az egyik, hogy adjak egy cigit. Mondom nem dohányzom. Erre kaptam az első maflázst, amitől el is terültem. Összerúgdostak a földön, a ruhámból kivették a tárcámat, majd elszaladtak.
Ez volt az egyik eset. Kérlek, adj tippeket, mit csináltam rosszul ebben a szituációban. Hogyan javíthatok a hozzáállásomon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!