Ezt mégis hogy csinálhatják egyesek?
Én is nemzetinek vallom magam, de hogy csinálhat valaki ilyet?
Ha már valaki úgy gondolja, hogy ezt a világnézetet követi, akkor miért nem képes normálisan csinálni?
Én se Tescoba és ilyen helyekre nem járok, ha ruhát veszek akkor is külön figyelek arra, hogy hazai legyen, igyekszem magyar ételeket és termékeket venni. Ha valami nincs az adott boltban, elmegyek és megnézem egy másikban.
Erre meg ilyen nemrégnyírtakkopaszrademárvisszanőltahajamok a nagy idegenellenesség közepette az ő gönceiket viselik.
Heckler, ez a "X nem is olyan rossz, mert Y még nála is rosszabb" érv nagyon gyenge.
Amúgy van egy nagy különbség a kettő között: a cigánnyal ellentétben a fasiszta törekszik arra, hogy minél könnyebben elbánjon ellenfelével.
A bűnözési statisztikákat meg nem igazán ismerem, de tartok tőle, hogy igen kis részük van csak benn gyilkosságért vagy bántalmazásért, nagy részük lopásért van bezárva.
Érveltem valami mellett? Nem emlékszem ilyenre. Rávilágítottam, hogy olyan dologtól fél, amik nem ártanak senkinek, és azoktól meg nem, akik igen.
"a cigánnyal ellentétben a fasiszta törekszik arra, hogy minél könnyebben elbánjon ellenfelével."
Csoportos garázdaságért hány fasiszta van elítélve Magyarországon, és hány cigány?
"Rávilágítottam, hogy olyan dologtól fél, amik nem ártanak senkinek, és azoktól meg nem, akik igen. "
Nekem cigány még nem ártott, sőt! Pedig nem vagyok cigány. Ugyanolyan normális magyar vagyok, mint bárki más. Ezektől az álkatonáktól viszont igenis félek. Biztos vagyok benne, hogy nem egy közülük jelen volt a 2006-os TVszékház ostromon és autógyújtogatáson. Szerintem elég jogos a félelmem, amikor ezek elkezdenek gyülekezni.
"Nagyon jó környéken lakhatsz."
Nem attól függ, hogy hol lakom. Attól függ, hogy hogy állsz a másik emberhez. Egyébként ha érdekel nem lakom olyan jó környéken, egy kis faluban élek Mezőcsát mellett. Nézz utána milyen "jó" környék ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!