Szerintem élhetetlen hely lett Magyarország. Hogy lehet itt megélni?
Én még ennyi adót életemben nem láttam mint itt van.
Mindennek az ára emelkedik határ a csillagos ég. És barátom még emellé új adókat találnak ki... Milyen emberek lehetnek azok? Hol találni őket??
A másik amin kiakadok. Itt semmi nem stabil. Semmire nem lehet beállni. Ha csak az üzemanyagot nézzük ,hol a gázolaj hol a benzin a drágább.. Most majd veszek benzinest ? 2 nap múlva gázolajost? Nem sz@rom én a pénzt 90 ezerért átíratni mindíg. Ti hogy látjátok ezt?
Mikor lesz már teli a pohár?
"Fel is hívlak ne féljél.. Ennyit megérsz De nyugi nem csak én foglak zaklatni. szerintem "
Miért félnék?
Tán megversz telefonon?
Azért írtam ki, hogy hátha akkor jobban megy a kommunikáció, mert így láthatólag nem vagy képes megérteni, amiket írok neked.
Egyébként érdekes, hogy emiatt így fel tudod húzni magad, talán nem ártana orvoshoz fordulni.
Nem nem verlek meg..
Lekérem a számod alapján a nevedet címedet.
Küldökzgetek neked kutyafelyet meg hasonlókat. Míg meg nem unom. Aztán csak járok feléd egyszer ,, mert a munkám során bejárom fél M.országot. Becsengetek hozzád és úgy végigvágok rajtad egy hüvelykújnyi kábeldarabbal hogy 1 hétig Állva sz@arsz. Mivel lövésed sincs ki lehetek így azt se tudod mi a franc történt miért volt. Nekem meg eszembe fog jutni kin vezessem le a feszkót egy rossz napomon.
Hát Szerintem nem jobb ott neki se mint nekem csak direkt idegeli az embereket.. Nem értem mire jó ez..
És egyetértek veled kedves előző hogy a magyar emberek ha jól megy nekik nem foglalkoznak a többivel.
"(És nem írok helyesen neked trollkomám mert te még azt se érdemled meg):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!