Orbán mit intézett hét végén az Eu-ban az ünneplés helyett?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 16:37
1/9 anonim válasza:
Kicsik vagyunk mi egy ország megmentéséhez, ez inkább egy kötelező pofavizit volt. Mint amikor a péntek esti pókerparti helyett dolgoznod kell.
2/9 anonim válasza:
Semmit. Szétkúrt néhány luxuskurv@t, elkártyázott pár MOL részvényt, jól beb@szott aztán ennyi.
3/9 anonim válasza:
Befizette az esedékes törlesztőrészletet.
4/9 anonim válasza:
Valami qrva halaszthatatlan EU összeröffenés volt, amin nem született döntés, de neki ott kellett lenni a nemzeti ünnep helyett!
5/9 anonim válasza:
nem jöttök rá?szerveződött 1-2 megmozdulás..féltek h az lett volna mint 5 éve...és most ki védené meg őket?azok a rendőrök akiktől most veszik el a pénzt? :D :D
mindenki külföldön volt csak SP nem ő a köztévében nyilatkozott....de érdekes nem volt nagy gyűlés sem....vagy csak nekem fura????????????
6/9 anonim válasza:
Szerintem is Brüsszelig menekült, félt tőle, hogy komoly balhé lesz, és netán veszélybe kerül a testi épsége.
7/9 anonim válasza:
Most már nem kell a nagy beszéd, mert már elérte amit akart. Egy dolog, hogy meg kellett Brüsszelben jelennie, de ha nem kellett volna, akkor se tartott volna beszédet, minek, már senki nem hisz a mesékben.
8/9 anonim válasza:
kavarta a sz*rt, amúgy meg gyanús nekem, bankéhséget szimatolok!
9/9 anonim válasza:
Szerintem vmilyen paktum volt! Haza se kellett vlna engedni az összes politikust akik így meg
gyalázzák az ünnepet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!