25. születésnapra milyen ajándékot kértetek/kaptatok? Nagy ünneplés volt?
Semmit. Ilyenkor már régen önálló keresettel rendelkeztem és ami kellett nekem, azt meg is vettem mindig. Most sincs ez másként. Oké, nem kell kacsalábon forgó ékes palotára gondolni. :D A 25. se volt különb mint az azt követők, vagy az az előttiek.
Ha mindenképpen emlékezetessé akarod tenni, kérj egy ezüst/arany láncot, vagy finoman célozgasd a barátodnak, h szívesen lennél a felesége. :)
29/F
Köszönöm, 1. válaszoló. :)
Bárki írhat, de legfőképpen a 25. szülinapra vagyok kíváncsi, mert úgy gondolom, h. az olyan kerek. :) Tudom, vki szerint a 10,20,30,stb a kerek, de én ezt is annak tartom. :) Elvégre negyedszázados leszek.
nekem nyáron volt, a páromtól szemüveget kaptam, de amúgy nem ajándékozunk, csak most erre volt szükségem.
A szüleimtől soha nem kérek semmit, nem is nagyon szeretem, ha miattam költségekbe verik magukat. meg igazából ez anyukámnak nagyobb ünnep azt hiszem, én nem sokat foglalkozom a szülinapommal. Ilyenkor tortázunk és beszélgetünk...nekem az a legnagyobb ajándék, hogy még együtt vagyunk, és apukámra emlékezünk, aki már sajnos nincs
Annak idején anyukám mindig mondta, hogy a 25. szülinapomra majd egy nagyon szép és különleges nyakláncot kapok, mert az különleges szülinap (negyed század).
Most leszek 25 éves, anyukám sajnos már nincs velem.
De hogy milyen ajándékot szeretnék? Passz... igazából megvan mindenem. A könyveket nagyon szeretem, de azt meg úgyis minden héten veszek magamnak. Szóval megmondom a férjemnek, hogy lepjük meg magunkat szülinapom alkalmából egy wellness-hétvégével. :) Akkor már a kislányom is 10 hónapos lesz, így simán jól fogja ott érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!