25. születésnapra milyen ajándékot kértetek/kaptatok? Nagy ünneplés volt?
Kedves kérdező:Én is októberben leszek 25 és otthon lakom:)
Legszívesebben egy üveg Jagermeistert kérnék(nem vagyok alkoholista).Anyukámtól inkább mangát(japán képregény)kérek és valami csokit.Tortát mióta az eszemet tudom én is és tesóm is kapunk.Anyum cukrász,tehát ő csinálja:)Október elején megyünk pestre AnimeConra,ott a mangát megkapom,csak szülinapomig nem olvashatom el:(
Én a 25. szülinapomra egyáltalán nem emlékszem, h mit kaptam, mo volt. Mióta nem lakom otthon (21 éves korom óta, a szüleim elintézik egy telefonnal :/) Jó, oké, én is az övékét.
Nekem is most lesz a 33. Páromnak azt mondtam, én csak egy tortát szeretnék... Kb. 15 éves koromban volt utoljára szülinapi tortám. Ja, és halászlé lesz bográcsban. Másra nem is számítok, mert nem engedhetjük meg magunknak.
Nagy buli volt, először a párom rajta kapott a barátnőjével a wc -ben miközben az éppen átadja az "ajándékát". Aztán mivel elég részeg voltam felajánlottam neki hogy csatlakozhat, de sajnos nem élt a lehetőséggel és elviharzott azóta nem láttam. A zene túlhangos volt és az egyik vendég megdobta egy sörözdobozzal a kiérkező rendőröket emiatt azok erősitést hívtak és bevittek az égvilágon mindenkit. Közben valamelyik barom nem zárta el a gázt és a ház leégett, és mikor a barátnőmnek irtam egy e-mailt hogy hol van a biztositási kötvény elfaxolta az egész befizetetlen csekket hogy aznap akarta befizetni.
Mellesleg a tűzoltók összetörték a kocsimat a tömlőikkel persze casco nem volt.
szóval jó buli volt nem felejtem el többé, azóta nem vállalhatok közalkalmazotti állást és egyebeket a priuszom miatt, a lakásom leégett tehát anyáméknál lakom, egy egyszobás lakásban(4-en) van egy hatalmas hitelem mert a biztositásom hiánya miatt a többi lakásban történt kárt zsebből fizettem, a kocsimat még aznap este kirámolták mellesleg a betört üveg miatt tehát ágyő rádió, és el is kellett adnom hogy legyen előlegem a hitelhez. A barátnőm természetesen a történetemet elmondta mindenkinek emiatt 2 éve egyedülálló vagyok.
ma 14:58
Ha ez komoly, akkor respect öcsém, ezt nem tudom überelni... :D
Én barátom 25. születésnapjára valszeg dezodort veszek neki, enyhe célzásként, hogy folyton büdös. Esetleg szemetest, vagy szennyes zsákot, hogy ne a szobája padlóján tárolja a hulladékot illetve a szennyes ruhát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!