Hol lehet ingyen dolgozni?
Figyelt kérdés
Élelmiszer és vegyi áru eladói szakmát szereztem tavaly.De a match-nál volt gyakorlatom és hiába kértem sosem segítettek így tapasztalatlan vagyok még.Szeretnék tapasztalatot szerezni de egy bolt sem alkalmaz.Szerintetek ingyen hol segítenének bele rázódni a szakmámba?2011. okt. 20. 23:50
21/31 anonim válasza:
A 37 % - os mindenhol megpróbál okosnak látszani, pedig valószínűleg csak egy 16 éves kis srác aki unatkozik. Senkit nem lehet felvenni dolgozni fizetés nélkül, az Apeh (nav) azonnal belekötne hogy ez hogyan is lehetséges, és ugyan mi haszna van ebből neki meg mondjuk nekem mint igazgatónak. Már egy 4 órára való bejelentést is szigorúan vizsgálnak, hiszen a dolgozó zsebből kapja a pluszt, míg a munkáltató kevesebbet fizet utána. Bár ez utóbbi hihetőbb ugyan, csak ne jöjjön rossz időben egy ellenőrzés. Egy alapítványnak dolgozni viszont egészen más, az erre vonatkozó szabályzatot most nem taglalnám, nézzen utána akit érdekel.
22/31 anonim válasza:
mehetsz ügynöknek, de az költséggel jár sajnos. és ha ingyen dolgozol miből élsz ?
23/31 A kérdező kommentje:
Hát anyujék tartanak el most is és elég szűkösen élünk azt a 2-3 hónapot míg bele rázódom valamennyire a szakmámba kibírnánk még.
2011. okt. 21. 01:15
24/31 anonim válasza:
Próbáld meg a TESCO-t. Ott tényleg mintha ingyen dolgoznál. (Lásd: Tesco-titkok c. könyv)
25/31 anonim válasza:
De 2 éves gyakorlattal hogy a fenébe nem kapsz melót? Úgy mész oda, hogy dolgoztam 2 évet, de nem tudok semmit, vagy mi?
26/31 A kérdező kommentje:
Nem!
Hanem a legtöbb helyen a gyakorlati időt nem veszik figyelembe
2011. okt. 21. 12:18
28/31 anonim válasza:
"Kérdező, bocs, de elegem van ebből az idiótázóból. Csinálj, amit akarsz."
Akkor szopki kolopelét. :D
29/31 anonim válasza:
Téged vertek otthon kiskorodban, igaz, kedves 36 % - os? Végtére még sehol nem lehetett látni mást tőled a trágár válaszaidon kívül. Komoly szellemi teljesítmény!
30/31 anonim válasza:
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:35
Te meg álltólag komoly emberként felülsz az ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!