Ezt tényleg lehet? Nincs aki rászóljon a fiúkra, hogy ez már sok lesz?
"Szegedi azt mondta, manapság sokan dolgoznak 12 órás munkaidőben, ráadásul a képviselők ezért kapják a tiszteletdíjukat. Kilátásba helyezte, ha megszavazzák az előterjesztést, ezentúl a tervezett napirend előtti hozzászólásokat minden alkalommal a városháza előtt fogják elmondani a sajtónak."
Ez tetszik. Egy-két jobbikosnak egész jó beszólásai vannak időnként.
Annyit kellene amúgy csinálni (tippem szerint), hogy a probléma felvetése után mindenki a megoldáson kezdjen el gondolkodni, ne azon, hogy a másik javaslata miért rossz, és ezt hogy tudnám felhasználni a pártja mocskolására. Csak sejtem, hogy valahogy így működhet, de lehet, hogy tévedek.
Persze, hogy ne "dirigáljanak"!
De azért bármelyik melósodnak lehet jó ötlete, ésszerűsítési javaslata, amit feltehetőleg meghallgatsz, ha jó, meg is fogadod, bevezeted. Vagy nem?
Kolopele! Neked tetszett a Kádár-rendszer? Akkor is egyetlen párt határozta meg,hogy mit lehet,mit kell tenni és mit nem.
A Fidesz most ugyanezt teszi.
Csak ez NEM demokrácia,hanem egyeduralom.
"kolopele válasza:
Ez már inkább az. Csak tudod mint igazgató, tulajdonos nálam ugyanígy működik minden. Ha én vezetem a gyárat, én vagyok a felelős mindenért, az én ötleteim tartják magas szinten a termelést, persze hogy nem engedek senki beleszólni a munka menetébe. A Fidesznek ott a két harmad. Hadd ne dirigáljanak már a 10 % körüli pártok hogy mit csináljon a Fidesz. Kissé nonszensz is lenne, nem gondolod
A te gyárad a te "szemétdombod"!
Az ország nem arra adott felhatalmazást a fidesznek hogy autoritter féldemokráciát valósítson meg, hanem hogy az ő alternatívájuk legyen a legerősebb. De az nem azt jelenti hogy ne lehessen kritizálni, vagy tályékoztatni az embereket hogy mások számára nem megoldás a fideszé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!