Titeket nem zavar hogy az M1 csatornába csomó pénz folyik el?
Mindig is sz.r csatorna volt de mostanában a nagy megújulásukkal együtt is sz.r csatorna és csak pumpálják bele az adó fizetők pénzét nem hogy meghúznák magukat.Legjobban ma rágtam be hogy az formula1 is oda fog átkerülni ami 100% hogy több 10 akár 100milliárdba is kerülhet az adó fizetőknek.Komolyan erre van pénz és közben meg az embereket húzzák le elég rendesen.
Ráadásul bármilyen politikai műsort náluk néznél pl este mindig a fidesz majmolása megy.Komolyan erre van szükség????????mikor az emberek lassan éhen döglenek

Oké, te nézd azokat, de más meg hadd nézze az m1-et. Egyébként én az általad említett (discov, history, natgeo) csatornákat például nem szeretem, még a natgeo hagyján, de a discoveryn például csak szenzációhajhász műsorok mennek, amiknek nulla értelme van (pl. hogyan készült - úgy készül a kis sárga műanyagkanál, hogy a sárga műanyagot berakjuk a kiskanálkészítő gépbe és a végén kijön a kis sárga műanyagkanál, hát kösz)
Aztán mi van, ha engem érdekelnek a régi filmek, mert attól még, hogy valami régi, nem lesz értéktelenebb. Vagy ha megnéznék egy budapesti színházi közvetítést, amit nem ad le egy külföldi adó sem. Vagy ha egy művésszel olyan interjút szeretnék hallgatni, ahol nem az érdekli a riportert, hogy milyen rucikat ad a kutyájára. Vagy ha egy magyarországi városról néznék ismeretterjesztő műsort. Ezeket csakis közszolgálati adón láthatom. Ja meg persze a parlamenti közvetítést is, márpedig én csak annak hiszek.
Discovery-n az tényleg gagyi műsor de pl az autókereskedők egy jó műsor és ott van még vagy 20 amit sok lenne leírni.
Az ok hogy bemutatják a városokat,falvakat meg zene szerzőket meg isten tudja kit.De ha az rosszul van tálalva akkor a műsor egy sz.r lesz.
Vagy vegyük a régi filmeket.
Pl egy 1960as filmet 10 emberből megnéz 3 akkor azt a filmet szerinted megérte levettetni?De ezt mondhatnám akár melyik műsorára is az M1-nek.Ha az utcán megkérdezel 100 embert szerintem 30an jó ha oda kapcsolnak és nézik is.De pl a 0-30 év közöttieknek lehet hogy az arány 100ból 10 lenne.Ha érted mire gondolok akkor érted ha nem akkor meg nem

"Ami állami kézben van,az csak a Fideszt dicsérheti! "
Szerintem ennek semmi értelme. Hiába dicsérik a Fideszt akkoris mindenki utálni fogja. Sőt talán még annál jobban.

Értem, mire gondolsz. Viszont az a véleményem, hogy ha tíz emberből hétnek csak a szemétre, a valóvilágra van igénye, attól még igenis ki kell szolgálni a maradék hármat, akinek a kultúrára. Minden társadalom úgy nézett ki, hogy a nép nagy részének nem volt igénye a kultúrára, de ha csak velük foglalkoznánk, mondván többen vannak, idővel állati szintre süllyednénk.
A közszolgálati televíziónak pont ez a feladata, mondhatni veszteségességre van predesztinálva. De attól még nagyon fontos a tevékenysége. Vannak ugyanis nem forintban kifejezhető értékek is a világon.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:24
Hát nincs!De helyette van fidesz imádat

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!