Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért azzal védi mindenki a...

Miért azzal védi mindenki a fideszt, hogy az "elmúlt 8 év"?

Figyelt kérdés

"A szocik nullázták le az országot, nem a fidesz."

Mindig mindenki ezzel jön. Engem k*rvára nem érdekel most, hogy mit csinálTak a MÚLTban a szocik. Megtörtént, semmi értelme rágni ezt a csontot. A múlttal foglalkozzanak a jogászok. Ennek az elszámoltatás mizériának semmi értelme. Nem azt mondom, hogy nem érdemelnének börtönt, de most komolyan: haladunk-e így előre azzal, ha ferenc testvért bezárják? Nem. Ami kárt okozott úgysem tudja megtéríteni, ami vagyona van azt el lehet venni, de azzal még nem vagyunk kisegítve. A kormány ne ezzel foglalkozzon, hanem azzal, hogy mi VAN a jelenben, és mi LESZ a jövőben. Baromira unom már, hogy folyamatosan olyan ügyeken rágódunk, ami semmit nem változtat. Most a Fidesz van porondon. Azt ígérték, hogy rendbe teszik az országot. Megtették? Nem. Hárítják a felelősséget, hogy de az elmúlt nyolc év. Úgy tesznek, mintha nem tudták volna mi történt, meg milyen állapotok voltak. Pontosan tudták. Megígérték, hogy rendbehozzák. Megtették? Nem. Vagyis nem tartották be a választási ígéretüket. Ezt a helyzetet örökölték, azért kapják azt a sok pénzt, hogy megoldják a problémát. Ha egy szobafestőnek azt mondom, hogy fesse le a szobát, akkor én azt nem fogadom el kifogásnak, hogy "a kőműves rücskösre építette a falat, így nem fogja be a festék", tessék szépen kijavítani akkor a kőműves hibáját, és csak azután fizetem ki.

2011. okt. 19. 22:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Ha egy szobafestőnek azt mondom, hogy fesse le a szobát, akkor én azt nem fogadom el kifogásnak, hogy "a kőműves rücskösre építette a falat, így nem fogja be a festék", tessék szépen kijavítani akkor a kőműves hibáját, és csak azután fizetem ki."

Ez sajnos nem igy müködik

2011. okt. 27. 03:09
 32/34 anonim ***** válasza:

"Nem azt mondom, hogy nem érdemelnének börtönt, de most komolyan: haladunk-e így előre azzal, ha ferenc testvért bezárják? Nem. Ami kárt okozott úgysem tudja megtéríteni, ami vagyona van azt el lehet venni, de azzal még nem vagyunk kisegítve. A kormány ne ezzel foglalkozzon, hanem azzal, hogy mi VAN a jelenben, és mi LESZ a jövőben."

Akkor ezekszerint én is törvénytelenül meggazdagítom a haverokat, megcsinálok sok disznóságot, eladósítok egy országot, a tiltakozókat pedig a sárba tapostatom. Végülis úgysem lesz következménye, mert ne foglalkozzunk a múlt eseményeivel. BRAVÓ!

Styloo

2011. okt. 27. 09:02
 33/34 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha a kormány egyszerre megbüntetné a bűnösöket is és azzal is foglalkozna, hogy mi van és mi lesz a jövőben?

Nem egy személynek kell ott mindent megoldani.

2011. okt. 27. 20:45
 34/34 anonim ***** válasza:

Emelett még az is idegesítő, hogy annó ott verték a nyálukat, hogy áfát emelni 25-re csúnya dolog. Erre mit csinál? Megemeli 27-re! Meg a benzin ár, mindjárt 300 lesz, be kellene avatkozni a kormánynak! Erre most mi van? A benzin 400 forint de emeljünk már még jövedéki adót, meg nyomjuk meg az etanol árát is meg a dízelt is nyomjuk feljebb. Fú úristen 100 ezer forintot kellene fizetni évente az egyetemeken, gyorsan ki az utcára népszavazást, hogy lehet ilyet csinálni??? Most mit csinál? Sokkal kevesebbet finanszírozzunk, a tandíjakat kétszeresére, aki nem fizet, azt röghöz kötni, aki elmegy, azon behajtani. Ez mivel jobb???

Nem szimpatizáltam az MSZPvel. Most se szimpatizálok velük. De ba s s z a meg a k u rva élet, abból amit csinálnak az ember csak annyit vesz észre, hogy jé tiszta ugyanazt csinálják, mint az mszp, csak még durvábban.

2011. okt. 28. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!