Miért azzal védi mindenki a fideszt, hogy az "elmúlt 8 év"?
"A szocik nullázták le az országot, nem a fidesz."
Mindig mindenki ezzel jön. Engem k*rvára nem érdekel most, hogy mit csinálTak a MÚLTban a szocik. Megtörtént, semmi értelme rágni ezt a csontot. A múlttal foglalkozzanak a jogászok. Ennek az elszámoltatás mizériának semmi értelme. Nem azt mondom, hogy nem érdemelnének börtönt, de most komolyan: haladunk-e így előre azzal, ha ferenc testvért bezárják? Nem. Ami kárt okozott úgysem tudja megtéríteni, ami vagyona van azt el lehet venni, de azzal még nem vagyunk kisegítve. A kormány ne ezzel foglalkozzon, hanem azzal, hogy mi VAN a jelenben, és mi LESZ a jövőben. Baromira unom már, hogy folyamatosan olyan ügyeken rágódunk, ami semmit nem változtat. Most a Fidesz van porondon. Azt ígérték, hogy rendbe teszik az országot. Megtették? Nem. Hárítják a felelősséget, hogy de az elmúlt nyolc év. Úgy tesznek, mintha nem tudták volna mi történt, meg milyen állapotok voltak. Pontosan tudták. Megígérték, hogy rendbehozzák. Megtették? Nem. Vagyis nem tartották be a választási ígéretüket. Ezt a helyzetet örökölték, azért kapják azt a sok pénzt, hogy megoldják a problémát. Ha egy szobafestőnek azt mondom, hogy fesse le a szobát, akkor én azt nem fogadom el kifogásnak, hogy "a kőműves rücskösre építette a falat, így nem fogja be a festék", tessék szépen kijavítani akkor a kőműves hibáját, és csak azután fizetem ki.
Amikor a postakocsi nem ér oda idejében a bivalyröcsögői falunapokra mert az előttük járó ökrösszekerek(mszp) derékigérő dagonyát csináltak az útból, nem a munkában megrokkanó lovak siránkoznak a legjobban ,hanem az őket követő ,ökrösszekéren szekéren űlő potyautasok.
Érdekes ez.
:D
Sándor!
A kulcsfogalom, amit írtál: ha nem ostoba (a festő). Ugyanez a politikára adoptálva, ha nem HAZUG, HATALOMÉHES az adott ígérgető párt. Jelen esetben a Fidesz.
Kérdező:
-ha már a ház leégett v. úgy néz ki, hogy tök mindegy, közben már a bűnösöket, azonnal keresni kell és nem a nyomokat eltüntetni és a végrehajtókat megjutalmazni! A választások előtt tudatosan elő volt készítve a több 10-millka. Megbukott a fidesz- Esztergom esetében is!-a 9év alatt tönkretette a várost !!)
doboszolinak válasz
Sajnos a szocilaista-liberális kormány 8 éves időszaka volt a legjobban kizsákmányoló a rendszerváltozás utáni 20 évben. Tudatosan tönkre tették a gazdaságot, eladták még amit lehetett és még plusz hiteleket vettek fel,a mit egyszer úgyis ki kell fizetnünk.
"Sajnos a szocilaista-liberális kormány 8 éves időszaka volt a legjobban kizsákmányoló a rendszerváltozás utáni 20 évben. Tudatosan tönkre tették a gazdaságot, eladták még amit lehetett és még plusz hiteleket vettek fel,a mit egyszer úgyis ki kell fizetnünk."
mert az előző fidesz kormány az nem, ááááááá, dehooogy.
"Madárkám,őszinte szánalmat érzek irántad.
:(
(ez azt jelenti, hogy szomorú vagyok most miattad)"
Ez a te magánügyed, mint nekem az, hogy téged egy oltári hülyének tartalak.
A fityisz vállalta, hogy rendbe teszi az országot,-csinálja szaporán!(ezért elkövetett mindent ,hogy nyerjen,-lett egypártrendszer!!)
Nem kell már hivatkozni az elmúlt 20-évre! Munkahelyet kell teremteni és végezni a munkát ,tisztességesen meg vannak fizetve! Ne várják ki a 4-évet, sem a 12-évet tessék mondjanak le ha nem értenek hozzá,- minél előbb!! Az ország nagy bajban van ,ennyire rosszul nem állt az ország!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!