Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tetszik a "Nem tetszik a...

Hogy tetszik a "Nem tetszik a rendszer"?

2011. okt. 19. 13:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ha jól sejtem fidder vagy, nem?

pont ti szoktatok arra hivatkozni, hogy nm lehet kirántani az országot a sz@rból...

ebben lehet valami

ha neked ezek után az jutott eszedbe, hogy én ezt a sz@rból gépeltem-e b, akkor gratulálok!

2011. okt. 22. 06:17
 22/22 anonim ***** válasza:

"Stylooo nekem meg az nem tetszik, hogy ilyenekkel érvelsz, mint hogy menjünk ki Ázsiába, mert ott még sz@rabb, mint itt.

Na és????

Nekünk nem hozzájuk kell mérni magunkat!

Most komolyan, az olyan nagy dicsőség, hogy (még) nem vagyunk a kínai "életszínvonal" szintjén???"

Te lehet, hogy elégedetlen vagy és be állsz a jó magyarokkal tömött, "másoknak miért jobb?" sorba. De képzeld nekem tetszik, hogy van fedél a fejem felett, hogy minden kaját meg tudok venni amit megkívánok, hogy van egy autóm (igaz 14 éves) és még sorolhatnám. Az az idegesítő, hogy pont ilyen belvárosi p.csák verik a nyálukat a bölcsész diplomájukkal, meg a HD kamerájukkal. És a rosszabbhoz miért ne mérhetnénk magunkat? Majd pont te fogod megszabni, hogy csak a jóhoz lehet. Jah és csak hogy tudd, Kínában már Hi-Tech vonatok száguldoznak 2-300 km/órával nem lerohadt mozdonyok, amik 15 centi hótól másfél órát késnek.

Styloo

2011. okt. 22. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!