Érdekel mi is a baj a fidesz fanok felfogásával?
Előző kérdésre válaszolt egy mindenki álltal jól ismert 53% os válaszolgató!
""
18:54
"Kérlek légy szíves add elő, hogy miből produkáltuk azt az óriási külker .többletet ?"
Nem tudod használni a google-t? Akkor segítek. Kereskedelmi egyenleg termékcsoportonként, millió euró, 2010:
élelmiszer +1685
nyersanyag +347
energiahordozók -5039
feldolgozott termékek -1291
gépipari termékek, járművek stb. +9813
Összesen +5515.
Ha ennél is részletesebb kell, nézz utána, nem fogok a kedvedért titkárnői munkát végezni.
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:46
19:18
""
Szerinte óriási külker mérleg többletünk van.
Ami igaz is........lenne, ha:
Nem az oly sokszor említett duális gazdasági szerkezetünk lenne és mi a nemzetgazdaságunk termelné ki.
De nézzük hogy miért?
Mert az autó ipar ami húzza a mérleget, ami:
1, rengeteg importal jár, hisz a nyersanyag külföldön van és nem ritkán magas hozzáadott értékkel jön be, az az félig összeszerelten, részleges késztermékként.
2,Hogy szinte semmi köze a költségvetésnek a befolyt pénz nagyrészéhez. Ugyanis azt a külföldi autógyárak viszik haza a nagyrészét, mert nekünk nem származik belőle tőkejövedelmünk.
Aki ennyire nem érzi hogy miről is van szó, az egyátalán minek is szavaz?
Miért nem a fizetési mérleget vizsgálgatja, hiszen az sokkal jobban megmutatja mit is tud az ország valójában?
"" [link]
De hogy ne is tudjon belémkötni:
"El tudnám neked magyarázni, miért jó amit a Fidesz próbál végig csinálni kedves crem0001, de tudom hogy úgysem hinnél nekem, mert te és a többiek mást láttok azon dolgok mögött, amit most a kormány csinál."
Tehát az ország tönkretétele jó, csak mi idióta antifideszes alsóbbrendű lények látunk ebben rosszat?
"Elárulom, van egy másik regisztrációm, csináltam egyet kíváncsiságból, csak ott nincs nevem. Jobbikos vagyok, Fidesz és cigány gyűlölő, jelenleg 85 % - on állok."
"
naaa, tudtaaam!
Nezd crem0001!Lehet hogy neked van igazad es nem az 53%-os Fideszesnek,de azt hogy ide kiraktad a kerdesedbe a vita'tokat azt ovon alulinak tartom...Picit gusztustalan na!
Es nem fagyok fidesz fan!Es elnezest az offert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!