Hallottátok, hogy duplájára emelték a lakbért a VII. kerületben? Máshol is igy történt?
Fideszes a "banda"?
Mert, ha igen, akkor ki van adva, hogy a nemzeti adósság csökkentése érdekében minden áremelést be kell vezetni, de nem megszorítás és adó formájában.
A lakók egy év múlva kapnak Orbán Viktortól személyesen egy oklevelet, hogy milyen hősies cselekedetben vettek részt és hozzájárultak az ország kivezetéséhez a válságból.
"De szolidárisak lettünk hirtelen..."
Fideszes képviselő vagy, vagy mi?
Csak ők képzelik úgy, hogy aki szegény az dögölön meg.
"Egy 64% telei szájjal fröcsögte, hogy a szegények oldják meg maguknak."
Én ugyan nem. Elhatárolom magam általában az olyan kérdésektől.
De ezek önkormányzati bérlakások.
Engem személy szerint nem érint, én a saját lakásom tulajdonosa vagyok, és annak megfelelően fizetem a rezsit.
Amit jellemzően a nyugger-kommandó állapít meg a társasházi közgyűléseken, mivel azok lógnak ott nap mint nap, és bólogatnak lelkesen a közös képviselő javaslataira, hogy hát ennyivel kellene emelni a költséget, mert erre is kéne, meg arra is.
Aztán nekem próbálnának panaszkodni, hogy ennyi nyugdíjból nem lehet megélni.
Vazze, akkor minek szavazod meg...?
Ezt csak az érti, aki próbált már agyhalottal vitázni.
De nem hiszem, hogy igaz, hogy az önkormányzati bérlakásokra is azok a szabályok vonatkoznának, mint a piaci alapú lakáskiadásra.
A jelen szabályok szerint ezek az emberek ugyanott tartanak, ha akármilyen albérletbe mennek.
21:03
És akkor? Ez olyan fideszes felfogás. "Mit ugaszt más rosszabbul él" ésatöbbi "örülj hogy ez is van" és sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!