Szerintetek ha ebben az országban maradok, rossz életem
lesz?
bár azt nem értem, hogy lehetsz liberális, ha idegesítenek a vallásosak.
Tudod, ilyesmi,hogy tolerancia, mindenki úgy él ahogy akar, személyes szabadság.....
elvileg neked tiszteletben kéne tartanod minden más ideológiát és örülni, hogy ilyen szines a világ.
Mármint ha liberális lennél :)
2011. okt. 8. 09:42
Nem hiszem , legalábbis ha az anyagiakat nézzük.. Bár anyagiakban sem feltétlenül.. Ha jól csinálod simán sikerülhet,hogy jól menjen a szekér...
2011. okt. 8. 11:27
13/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :)
Tudom, hogy nem ide tartozik, de te is Goth vagy?
Mert én igen és egy kicsit mintha magamat olvasnám......
2011. okt. 8. 13:30
Utolsó. Kicsit off lesz a kérdés de leírnád hogy pontosabban mi is az a Goth?
2011. okt. 8. 14:49
A goth egy szubkultúra, melynek tagjait kiemelten érdeklik a komorabb, sötétebb, akár halállal és elmúlással is kapcsolatos témák, leginkább irodalmi (kedvelt olvasmányuk pl. a Frankenstein és a Drakula, valamint más hasonló alkotások abból a korból, de persze a jelenből és a közelmúltból is), művészi és/vagy zenei téren. Jellemző rájuk a fekete (lányok, de néha fiúk esetében is csipkés) ruha, a sápadtság, valamint valamilyen oknál fogva a lány/női goth-ok sokszor kövérek. Persze messze nem mindegyik, de meglepően sok ahhoz képest, hogy a goth fiúk/férfiak viszont szinte mind vékonyak, mint egy karó, bár persze kivételek ott is akadnak.
2011. okt. 8. 16:03
Remélhetőleg nem maradsz itt. Nekünk csak jobb lesz ha egy liberális elhúzz innen. Valószínűleg divatateista vagy, sz*rt se tudsz róla csak így akarsz kibújni a vallás által megszabott szabályokból. Fogadni mernék hogy fingod sincs a tudományról csak menőnek érzed ezt a turbóliberális dumát. A te fajtád a legszánalmasabb Magyarországon.
2011. okt. 8. 18:21
17/24 A kérdező kommentje:
Jó fogadjunk.:)
igazából az óvodát se kell elvégezni ahhoz, hogy az ember észrevegye a vallásban a sok ellentmondást és hazugságot... bár gondolom te a tudományok doktora vagy.
amúgy nincs bajom a vallásosokkal, nem akarom őket kiirtani vagy megváltoztatni, csak nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. ők sincsenek oda értem.
(amúgy meg pont a keresztények dumálnak erről az isten egyformán szeret mindenkit és mindenkinek megbocsát dologról, miközben totál elítélőek)
18/24 A kérdező kommentje:
Amúgy örülök, hogy a 15 vagy mennyi válaszból, amit kaptam, csak egy volt ilyen.:)
19/24 A kérdező kommentje:
Ha meg annyira menő lennék, szombat este biztos nem a GYIK-re írogatnék.:)
A vallás ellentéte nem jelenti azt, hogy a nagy semmiben élünk és létünk értelme egy semmi...
2011. okt. 8. 21:06
Kapcsolódó kérdések: