Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ön szerint lesz olyan hogy a...

Ön szerint lesz olyan hogy a Jobbik fog kormányozni?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor hány év múlva.A felmérés szerint a Fidesz gyengült, az MSZP maradt, a Jobbik és az LMP erősödik.Ha az emberek a Fideszben csalódnak akkor nem hinném hogy az MSZP-re fognak szavazni.AZ LMP amolyan vicc párt egyesek szerint.Ezért gondfolom hogy a Jobbik sokat fog még erősödni.Ezenkívül szerintem a következő választásokon is a Fidesz fog nyerni de nem lesz meg a 2/3-ad. és a Jobbik lesz a 2. befutó.
2011. okt. 3. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
56%
Természetesen, 2014. -től.
2011. okt. 6. 21:50
 42/59 anonim ***** válasza:
82%

"Egyébként érdekes,hogy azokat lepontozták a jobbikosok, akik nem szeretnék a jObbikot kormányra. :?)

Azt hiszem a való életben is csak ehhez értenek, ennyit tudnak. :)

Akivel nem értünk egyet, azt "lepontozzuk"

Na ezért veszélyes a Jobbikot kormányra engedni!"

Nézd haver, engedheted a Fideszt is, ők nem pontoznak le csak földönfutóvá tesznek. Viszont boldog leszel, mert a fórumokon mindig fel leszel pontozva. xD

2011. okt. 6. 21:56
 43/59 anonim ***** válasza:
82%

"Nemzeti Liberális válasza:

"Mondjuk ha kormányra kerülnének, te pl. nagyon gyorsan pakolnád a holmidat."

Mondjuk gondolom az éltben is csak a pofád jár, cselekedni nem mersz :)"

A hozzászóló nem fenyegetett meg, nem állított semmi olyasmit amit az életben bizonyítania, mernie kéne. Bár nem hiszem, hogy te ezt felfogod.

2011. okt. 6. 21:58
 44/59 anonim ***** válasza:
53%

"Én a Jobbiknak 1-2 ötletével egyetértek,de pl a multik kizavarása az országból nem jó ötlet"

Pedig épp az az egész lényege. Vagy te szeretnél mégtöbbet adózni, hogy azt munkanélküli segélyekre költhessük? A multikat nem megadóztatni kell, kihajtani. Addig itt bevétel nem lesz, csak kiadás míg itt legelnek.

2011. okt. 6. 22:02
 45/59 anonim ***** válasza:
85%

"Akkor ne szavazz a jobbikra, mert ha végigviszik, amit terveznek, átkeresztelhetjük az országot Kubának."

A jelenlegi Cigányia helyett azért jobban hangzana.

2011. okt. 6. 22:05
 46/59 A kérdező kommentje:
Hát szerintem van olyan hogy cigánybűnözés.A segélyeket nem a cigányoktól vonnám meg hanem azoktól akik csinálnak minimum 8 gyereket,megkapják a segélyt,nem csinálnak érte semmit,putriban élnek és még nekik áll feljebb.Csak az a baj hogy amit most leírtam 99%-ban a cigányokra vonatkozik.Azt is jó dolognak tartanám hogy a putrit és nem csak a cigánytelepeket válasszuk el fallal.De itt is az a baj hogy ilyen telepeken,putriban is a cigányok 99%-a él.Én nem vagyok cigányellenes de tényleg élősködő a többségük,de ismerek nálam tanultabb egyetemet végzett cigányt is aki szégyenli a származását.De ilyen 100ből ha 1.És a cigányok többsége kihasználja a segélyt,meg hogy őket nem büntetik meg.Hamarosan mi leszünk ám sajnos a kisebbség...A segélyt munkához kéne kötni.
2011. okt. 6. 22:06
 47/59 A kérdező kommentje:
Ha az összes multi ki lenne zavarva akkor azt hiszed egyből a magyar vállalatok tudnának annyi adózni mint most a multik?
2011. okt. 6. 22:08
 48/59 anonim ***** válasza:
34%

"Balsai úr elszólását biztosan nem hallottad: "...20 évre bebetonozzuk magunkat...".

Innentől kezdve Orbánt kirobbantani sem lehet. "

Hátja. Végülis Bajsai a világ Istene, ha ő mondja még az is elképzelhető, hogy a 2013. évet is a parlamentben tölti a Fidesz és Orbán, maximum sepregetőként a büfében. :)

2011. okt. 6. 22:10
 49/59 anonim ***** válasza:
50%

"Nagyon sokak közülük rasszisták is. Ami azért riasztó dolog."

Mért lenne riasztó dolog? A rasszizmus a fajfenntartási ösztön része, az emberrel vele születik a génjeibe van írva, akiből ez hiányzik, (bár ilyen ember nem él a földön) az nem életképes és kipusztul egy, de maximum két generáción belül.

2011. okt. 6. 22:13
 50/59 anonim ***** válasza:
41%

"A bőrszínt nem Vonának társítottam, ha rendesen elolvastad volna. Azt mondom, sok a szimpatizánsaik, képviselőik között a rasszista, ezért nem fognak sokan rájuk szavazni."

Jó nagy marha vagy. Én például utálok mindenkit aki nem magyar, ha holnaptól Fidesz szimpatizáns leszek akkor a Fideszre nem szavazol, ha LMP szimpatizáns akkor az LMP-re?

Értelmes egy jószág vagy. :D

2011. okt. 6. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!