Ön szerint lesz olyan hogy a Jobbik fog kormányozni?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:28
Neked meg aztán hozzá kellett szólnod.Ha zavar ez a kérdés akkor ne válaszolj. Tehát a Te szavaiddal: A f@szom az ilyen emberekbe mint Te.
"Na most akkor kire?"
Mondjuk senkire? De nem csak a 4 parlamenti párt létezik a világon. Tessék körbenézni, és a szimpatikus szervezetnek leadni az ajánlószelvényt.
Balsai úr elszólását biztosan nem hallottad: "...20 évre bebetonozzuk magunkat...".
Innentől kezdve Orbánt kirobbantani sem lehet.
Vona felhozhatja pártját a második helyre. A kormányba kerüléséhez "nyalni" kell Viktor felé. Viktor pedig szétzülleszti a Jobbikot és utána a maradékot beilleszti a pártjába. Nézd meg az MDF egyik alapítóját és a "véres szájú" tüntetést szervező szakszervezetest, mindkettő ott ül a Fideszben. Torgyán meg a süllyesztőbe jutott. Vonára is ez vár, ha bedől Viktornak.
1. Mivel más nem maradt, így igen...
2. Mivel a cigány kérdéssel más nem nagyon foglalkozik, így is igen.
Bár kérdés, ha ők nyernének, nem állnának-e be ők is a "tisztességes" politikusok soraiba...
Az a baj a jobbikkal, és szavazattok le nyugodtan, nem érdekel...
Hogy egy két szimpatizánsuk, jelöltjük begyepesedett, sötét agyú őstulok. Nagyon sokak közülük rasszisták is. Ami azért riasztó dolog. Szerintem nem az etnikum, bőrszín számít, hanem, hogy tisztességes ember vagy-e, vagy sem. Ha nem kötél a nyakadra.
Ha olyan stramp, őszinte igaz embere lennének a jelöltek, mint akit Gyöngyöspatán választottak (bocs, de a nevét nem tudom), bármikor szavaznék rájuk. De Morvai, Vona és a többi, akikre ha ránézek is félelem fog el, olyan gyűlölet sugárzik a keresztényi tekintetükből.... hát
19: 46
A bőrszínt nem Vonának társítottam, ha rendesen elolvastad volna. Azt mondom, sok a szimpatizánsaik, képviselőik között a rasszista, ezért nem fognak sokan rájuk szavazni.
Ezt követte a Morvai, Vona megjegyzésem, teljesen függetlenül. Nem hallottam semmit, senkitől. Én ezt látom a szemében és kész. Kegyetlen embernek néz ki. (Nem mondom, hogy fizikálisan....) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!