Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ön szerint lesz olyan hogy a...

Ön szerint lesz olyan hogy a Jobbik fog kormányozni?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor hány év múlva.A felmérés szerint a Fidesz gyengült, az MSZP maradt, a Jobbik és az LMP erősödik.Ha az emberek a Fideszben csalódnak akkor nem hinném hogy az MSZP-re fognak szavazni.AZ LMP amolyan vicc párt egyesek szerint.Ezért gondfolom hogy a Jobbik sokat fog még erősödni.Ezenkívül szerintem a következő választásokon is a Fidesz fog nyerni de nem lesz meg a 2/3-ad. és a Jobbik lesz a 2. befutó.
2011. okt. 3. 18:18
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
46%
Khm, nem látom be, hogy mitől lennék söpredék, vagy hogy miért rajtam múlna a Jobbik szereplése a választásokon. Az eddigi kommentjeidből világosan kiderült, hogy komoly problémáid lehetnek a magyar nemzettel, ezért akármelyik nemzet színeiben is vagy liberális, biztosan nem a magyar nemzetében.
2011. okt. 3. 20:17
 22/59 anonim ***** válasza:

"na látod, az ilyen söpredék miatt, mint te, garantált, hogy a Jobbik az életben nem fog hatalomra kerülni :)"

Ilyen hozzászólásokkal nehezen győznének meg hogy rájuk szavazzak.

2011. okt. 3. 20:28
 23/59 Problem2 ***** válasza:
80%

Szerintem ha az emberek csalódnak a fideszben és az mszpben ,akkor logikus ,hogy egy 3. párt jön és mivel most a 2. legerősebb párt a jobbik ,esélyes lehet 14-ben ,persze ehhez nem árt egy kicsit többet cselekedni ill. több felszólalás Parlamenten kívül.

Uraim és hölgyeim 20 évi demokrácia van, eddigi eredmények: kemény adósság növekedés,privatizáció, népesség erőteljes csökkentése,cigányok erős népszaporulata--->ergo egyre több bűnözés,magyar emberek agyelszívása ,erkölcsi válság!!, idiotizmus:tv-ben,médiában,az egész országban, gazdasági romlás,magyar emberek kizsigerelése.Folytathatnám naphosszat.

Pozitívuma:Nincs kommunizmus,szabad vélemény nyilvánítás (bár ebben nem vagyok annyira biztos!).Ennyi kapásból ,lehet ,hogy még van több pozitívum ,de a negatívumokhoz képest ezek semmik.

Úgy hogy fölteszem a kérdést?Akarjátok ,hogy folytatódjon az mszp-fidesz körforgás ,addig míg a magyar ember a saját hazájában kisebbségben kerüljön?Igen??

Vagy inkább gyökeres ,radikális változásokat ,amelyekkel ez a folyamat megforduljon? Gondolkodjatok el ezen.

2011. okt. 3. 20:30
 24/59 A kérdező kommentje:
Én a Jobbiknak 1-2 ötletével egyetértek,de pl a multik kizavarása az országból nem jó ötlet.De sok olyan ötletük van ami nem kivitelezhető.De ugyanez más pártra is illik.
2011. okt. 3. 20:55
 25/59 anonim ***** válasza:

Jéééé valaki megadja a válaszolóknak a tiszteletet? Köszi szépen az Önözést jól esett:)

Szerintem ha a köv választáson nem kerül kormányra valamilyen szinten meg a következőn sem akkor valószínűleg a parlamentből is kiesik

2011. okt. 3. 23:00
 26/59 anonim ***** válasza:
40%

"szabad vélemény nyilvánítás (bár ebben nem vagyok annyira biztos!)."

akkor most éppen mit is csinálsz? :)

2011. okt. 4. 00:42
 27/59 anonim ***** válasza:
40%

"Vagy inkább gyökeres ,radikális változásokat ,amelyekkel ez a folyamat megforduljon? "

Akarok, de a nemzeti radikális katyvasz nélkül.

2011. okt. 4. 00:43
 28/59 anonim ***** válasza:
62%
Pénteken megtámadott egy cigányhorda, mondhatni a legjobbkor mikor kezdtem eltávolodni az igazságtól. A baj az, hogy amíg nem érzed hogy éget a tűz addig nem kezded el oltani, csak nézed ahogy szépen lassan minden elpusztul körülötted. Kívánom minden Magyar testvéremnek hogy ne legyen ilyen ostoba mint én, és soha ne engedjen a könnyebb útnak. Szeretlek Magyarország, és amíg élek szeretni is foglak.
2011. okt. 4. 10:49
 29/59 anonim ***** válasza:
40%
Akkor ne szavazz a jobbikra, mert ha végigviszik, amit terveznek, átkeresztelhetjük az országot Kubának.
2011. okt. 4. 11:42
 30/59 anonim ***** válasza:
Szerintem a Jobbik erősödése átmeneti. Nincs ennek az irányzatnak akkora társadalmi bázisa ami elegendő lenne egy választás megnyeréséhez. Maximum koalíciós partnerként van esélye a győzelemre.
2011. okt. 4. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!