Ön szerint lesz olyan hogy a Jobbik fog kormányozni?
"na látod, az ilyen söpredék miatt, mint te, garantált, hogy a Jobbik az életben nem fog hatalomra kerülni :)"
Ilyen hozzászólásokkal nehezen győznének meg hogy rájuk szavazzak.
Szerintem ha az emberek csalódnak a fideszben és az mszpben ,akkor logikus ,hogy egy 3. párt jön és mivel most a 2. legerősebb párt a jobbik ,esélyes lehet 14-ben ,persze ehhez nem árt egy kicsit többet cselekedni ill. több felszólalás Parlamenten kívül.
Uraim és hölgyeim 20 évi demokrácia van, eddigi eredmények: kemény adósság növekedés,privatizáció, népesség erőteljes csökkentése,cigányok erős népszaporulata--->ergo egyre több bűnözés,magyar emberek agyelszívása ,erkölcsi válság!!, idiotizmus:tv-ben,médiában,az egész országban, gazdasági romlás,magyar emberek kizsigerelése.Folytathatnám naphosszat.
Pozitívuma:Nincs kommunizmus,szabad vélemény nyilvánítás (bár ebben nem vagyok annyira biztos!).Ennyi kapásból ,lehet ,hogy még van több pozitívum ,de a negatívumokhoz képest ezek semmik.
Úgy hogy fölteszem a kérdést?Akarjátok ,hogy folytatódjon az mszp-fidesz körforgás ,addig míg a magyar ember a saját hazájában kisebbségben kerüljön?Igen??
Vagy inkább gyökeres ,radikális változásokat ,amelyekkel ez a folyamat megforduljon? Gondolkodjatok el ezen.
Jéééé valaki megadja a válaszolóknak a tiszteletet? Köszi szépen az Önözést jól esett:)
Szerintem ha a köv választáson nem kerül kormányra valamilyen szinten meg a következőn sem akkor valószínűleg a parlamentből is kiesik
"szabad vélemény nyilvánítás (bár ebben nem vagyok annyira biztos!)."
akkor most éppen mit is csinálsz? :)
"Vagy inkább gyökeres ,radikális változásokat ,amelyekkel ez a folyamat megforduljon? "
Akarok, de a nemzeti radikális katyvasz nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!