Szerintem a "népszámlálásnak" titulált akció lényegében egy alkotmányellenes információgyűjtés. Mi a véleményetek erről?
Úgy vélem, hogy a "népszámlálásként" adagolt akciót arra használja fel a jelenlegi hatalom, hogy az emberekről olyan információkat gyűjtsön, amihez semmi köze.
Az, hogy milyen nemű vagyok kiderül a nevemből.
Az, hogy létezem, kiderül abból, hogy megtalálnak a hatóságok, - és abból is, hogy adót vonnak le tőlem orrba-szájba.
Van személyi számom a központi nyilvántartásban, - és ha levonják az aktuális adószámokból a kitöltött halotti bizonyítványok számát, helyben vagyunk. Mi szükség van ISMÉT (!) a MILLIÁRDOKÉRT (!) bonyolított levelezgetésre?
Lehet "plusszolni", - aztán "csóközön".
A többihez viszont senkinek, semmi köze:
Kivel élek egy fedél alatt...
Milyen lakásban élek... Stb.
Volt idő, amikor C típusú biztonsági kérdőívet kellett kitöltenem, - ez olyan részletes információgyűjtés, hogy az emberről még azt is tudják általa, "honnan szeretik az asszonnyal a közelharcot" az emberek... Ez vetekszik azzal az ellenőrzéssel.
Hajléktalonnak mit csinál a hatóság, ha nem tesz eleget a "kötelezettségének"?
Mivel, hogyan szankcionál az állam azokkal szemben, akiknek a tönkretételében passzívan vagy tevőlegesen vett részt, anno?
mit problémáztok annyit
azokat az adatokat amúgy is tudja rólarok az állam
(tb, adózási adatok, lakcím stb)
ne haljatok már ebbe bele
"Elég nagy baj, hogy olyan fontos pozíciókba, ahova C ív kell, ilyen buta embereket is felvesznek."
Nehogy azt hidd. Vannak olyan helyek, ahol a takarítónőnek is kell lennie C típusújának. :-D
"zerintem a "népszámlálásnak" titulált akció lényegében egy alkotmányellenes információgyűjtés. Mi a véleményetek erről?"
Az, hogy... i...
najó inkább nem írom le, mert ezt is kitörlik! :)
A népszámlálás mióta alkotmányellenes?
Ti tényleg ennyi ésszel szaladgáltok?
"Hajléktalonnak mit csinál a hatóság, ha nem tesz eleget a "kötelezettségének"? "
van hajléktalan számlálás...
egyébként vicces nézni, hogy mennyire paranoidok vagytok, pláne úgy, hogy én dolgoztam anno számláló biztosként....
"Ez meg a legnagyobb parasztvakítás, hogy név nélkül megy... minden adatot megadsz magadról, kezdve a házszámtól... Nem túl nehéz visszanézni, hogy ki is vagy."
de nem érted,hogy nm is kell visszanézni, mert a lakóhelyedre küldik ki????
gondolkozzatok már, te mg főleg, ha már ez a nickneved....
előző Nemzeti:mert egy ragyogó alkamat látnak a szidásban, becsmérlésben, háogásban, utána
majd a fészbukon mindent elmondanak magukról
vagy az iwiwen, amit köztudomású, hogy megvásárolt az nbh-mert milyen praktikus- 1' alatt mindent tudni, akiről akarnak, kapcsolatok, tevékenységek, gondolatok..
milyen titkos adatot adtok ki magatokról?
ugyanmár, erősen túllihegtek.
Azért azt bírom, hogy ugyanazt írta le az utánam válaszoló mint én, ő 66%-on van, én 16-on...
Üdvözlöm a rajongóimat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!