Népszámlálás. Botrány lesz?
Szerintem 7926000-en vagyunk. Rengetegen mentek kulfoldre az elmult 15 ev alatt, akik vegleg leteplepedtek, es ezeknek a kivandorlasoknak semmi hivatalos nyoma nincs eddig. A születések száma is ezért csokken szerintem drasztikusan, mert külföldön szülnek - akik mar kimentek oda, így egyszeruen "nincs ember" itthon annyi, hogy a szokasos szulesi tempoval "teljesiteni" tudják a megszokott szaporulatot.
Szerintetek kozmetikazni fogjak a nepszamlalasi adatokat vagy megtudjuk az igazat?
"" ezeknek a kivandorlasoknak semmi hivatalos nyoma nincs eddig"
de, van."
Pontosan mi?
Nem koteles itthon senki bejelenteni, ha kulfodre tavozott.
ugyanmár, beszélsz hülyeséget. hogy élne már 40% külföldön? ha annyi lenne,akkor nem lenne munkanélküliség,mert minden emberre 3 állás jutna. Jártam 2gimnáziumba, szereztem 3 diplomát. az összes ismerőseimnek talán 2%-a él ma külföldön. Sokan akik még az egyetem után kimentek ,már hazajöttek,mert a kinti munkahelyekkel az önéletrajzukban olyan állásokat kaptak itthon,ahol többet keresnek mint kint.
De ha te azt akarod hinni,hogy 40% elment,és a statisztikában pedig csalnak,akkor egészségedre. Neked csak jó lenne,ha még egy páran elmennek,akkor talán te is fogsz majd munkát kapni
nagyon egyszerű kivonással kiszámolható aki elment
tavaly még adózott itthon,idén már nem. és munkanélkülire sem jelentkezett
"Szerintem 7926000-en vagyunk. "
Milyen módszerrel jutottál erre az eredményre?
"Rengetegen mentek kulfoldre az elmult 15 ev alatt"
Bizony, rengetegen. És legalább ennyien meg idejöttek ugyanekkor.
Amúgy mi az a "rengeteg"? Gombócból ebédre 20 is rengeteg, nemzetközi migrációban néhány % tíz év alatt nem rengeteg.
"ezeknek a kivandorlasoknak semmi hivatalos nyoma nincs eddig"
Minden évben készülnek becslések belföldön, és "hivatalos nyoma" nagyon is van külföldön. Mivel ha bejelentkezel egy londoni lakásban, arról tud a londoni illetékes hivatal. Ezek alapján lehet tudni, hogy kb. mekkora a nemzetközi migráció.
"A születések száma is ezért csokken szerintem drasztikusan, mert külföldön szülnek"
Szerinted lehet, a valóság viszont az, hogy nem a néhány % kivándorlás szerepe döntő itt, főleg, mivel nettó kivándorlás valószínűleg nincs is.
"Szerintetek kozmetikazni fogjak a nepszamlalasi adatokat vagy megtudjuk az igazat?"
Az alufóliasapkás paranoidok szerint kozmetikázni fogják, mások szerint nem.
A paranoidok a hasukra ütnek és kitalálják, hogy az ország lakossága márpedig 7 millió, és ebből 3 millió cigány, és aki nem így gondolja, az zsidóbérenc reptoid. Őket semmilyen adat nem fogja meggyőzni, mert ők a saját kis beteg világukba bezárva élnek.
20:24
"Ha nem tetszettek az adatok, akkor belepiszkáltak."
Megvolt a feljelentés Visszaélés közérdekű adattal (Btk. 177/B. §.) bűnügyben?
21:33
"Szemmel 40%-ot latok, mert a korosztalyom (30-40 évesek) 40%-a él (végleg) külföldön."
Az egész korosztályodat látod? Nagy szemed lehet.
ma 21:35
Igen, csak hát külföldön viszont lesz nyoma, mert egy nyamvadt lakásba mégiscsak be kell jelentkezni, nem is beszélve a munkahelyekről.
Te ott külföldön valami barlangban rejtőzködsz, hogy nehogy tudjanak rólad a hivatalok?
"Azt meg mindenre mondhatod, hogy nem hiszed, hogy úgy van, de ez csak üres locsogás.
Érvelni kellene, meg megmondani a módszert, amivel a pontosabb adatokhoz eljutottál.
"
Mégis mi mellett?
Érvelnem kéne amellett, hogy van jogom megkerdezni az embereket, hogy szerintuk botrany lesz-e a nepszamlalas eredmenye?:D
Ez egy velemenykutato topic. Szerintetek bortanyt fog-e okozni az eredmeny, van nem?
Nincs benne allitas, ami mellett ervelni lehetne.
Az a valaszolok dolga, mert egy sajat allasfoglalas mellett mar lehet ervelni.
"Igen, csak hát külföldön viszont lesz nyoma, mert egy nyamvadt lakásba mégiscsak be kell jelentkezni, nem is beszélve a munkahelyekről. "
De az, hogy kinn be vagy jelentkezve egy lakasba, még nem szunteti meg az itthon bejelentett lakhelyedet. Erted?
A Hiradoban sokszor elmondjak, hogy ezekrol az emberekrol nincs adat. Az maganugyuk, hogy atmenetileg vagy vegleg tartozkodnak kint, vagy tobb lakhelyuk van a vilagban, a magyar hatosagoknak nincs, nem is lehet tudomasa rola, hogy ki milyen cellal van kint. Annyi is lenne a szabadsagjogoknak.
"Az alufóliasapkás paranoidok szerint kozmetikázni fogják,"
ez nagyon jó, szétröhögtem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!