Lehet esélye a Magyar Szolidaritás Mozgalomnak?
A mai Kossuth téri tüntetésen bontottak zászlót. A híres lengyel szolidaritáséra emlékeztet a logójuk. Mivel az MSZP összeomlott, lehet ez egy új, átütő baloldali politikai erő?
"Ugyanúgy tönkrevágnának mindent.."
te honnan tudod ilyen biztosra, hogy a magasságos jobikod mindent jól fog csinálni, de a baloldalt kapásból elutasítod, mondván, hogy ők úgyis csak elb*szák?
Az agresszív (nemzeti radikális katyvasz) nacionalizmusból még semmi jó nem sült ki.
Félnivalója pedig mindig annak van, akire a Párt éppen rámutat.
Ezért kell okádnom a magadfajta Jobbikos propagandistáktól:
Tag vagy, esetleg fizetnek neked azért, hogy itt reklámozod a Jobbikot?
Az igazság relatív. A futóbolondok számára persze csak egy :)
"Amikor ilyen helyzetben van az ország, inkább arról van szó, hogy vannak nemzetépítők meg nemzetrombolók."
Komolyan nem értem, hogy ezzel a hungarista (zöldbolsi) retorikával miért a Jobbikkal szimpatizálsz és nem mondjuk a PHM-el?
"Komolyan nem értem, hogy ezzel a hungarista (zöldbolsi) retorikával miért a Jobbikkal szimpatizálsz és nem mondjuk a PHM-el?"
Mert nem vagyok hungarista. Nemzeti radikális vagyok.
"Tag vagy, esetleg fizetnek neked azért, hogy itt reklámozod a Jobbikot?"
Én nem reklámozok semmit, én a véleményemet írom, ahogy a legtöbben.
"De a munkavállalókat, a kiszolgáltatott embereket is képviselni kéne valakinek, mert sajnos ők vannak óriási többségben, és eddig róluk nem szólt a politika"
Olvastad a Jobbik programját?
"Gyurcsány is, Orbán is nyíltan megmondta"
Bocsi, de erre: xDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!