Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet esélye a Magyar Szolidar...

Lehet esélye a Magyar Szolidaritás Mozgalomnak?

Figyelt kérdés

A mai Kossuth téri tüntetésen bontottak zászlót. A híres lengyel szolidaritáséra emlékeztet a logójuk. Mivel az MSZP összeomlott, lehet ez egy új, átütő baloldali politikai erő?

[link]

2011. okt. 1. 18:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
67%

"Ugyanúgy tönkrevágnának mindent.."

te honnan tudod ilyen biztosra, hogy a magasságos jobikod mindent jól fog csinálni, de a baloldalt kapásból elutasítod, mondván, hogy ők úgyis csak elb*szák?

Az agresszív (nemzeti radikális katyvasz) nacionalizmusból még semmi jó nem sült ki.

Félnivalója pedig mindig annak van, akire a Párt éppen rámutat.

Ezért kell okádnom a magadfajta Jobbikos propagandistáktól:

Tag vagy, esetleg fizetnek neked azért, hogy itt reklámozod a Jobbikot?

2011. okt. 2. 01:28
 22/46 anonim ***** válasza:
51%

Az igazság relatív. A futóbolondok számára persze csak egy :)

"Amikor ilyen helyzetben van az ország, inkább arról van szó, hogy vannak nemzetépítők meg nemzetrombolók."

Komolyan nem értem, hogy ezzel a hungarista (zöldbolsi) retorikával miért a Jobbikkal szimpatizálsz és nem mondjuk a PHM-el?

2011. okt. 2. 01:29
 23/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is, jó volt olvasni, mert sok szempont előjött, kulturált megfogalmazásban. Én csak azzal nem értek egyet alapvetően, hogy baloldal ne kéne. Legfeljebb olyan baloldal nem kell, mint ami az elmúlt 20 évben volt, a milliárdosok baloldala. De a munkavállalókat, a kiszolgáltatott embereket is képviselni kéne valakinek, mert sajnos ők vannak óriási többségben, és eddig róluk nem szólt a politika. Én ezt hívnám baloldalnak. Kérdés, hogy a Jobbik őket mennyire tudná vagy akarná képviselni. Hát erről nem vagyok meggyőződve, bár látom, hogy ebben a körben is nő a népszerűségük. Én talán inkább egy új baloldalban bíznék, ha lesz, majd meglátjuk...
2011. okt. 2. 07:59
 24/46 anonim ***** válasza:
57%

"Komolyan nem értem, hogy ezzel a hungarista (zöldbolsi) retorikával miért a Jobbikkal szimpatizálsz és nem mondjuk a PHM-el?"

Mert nem vagyok hungarista. Nemzeti radikális vagyok.

2011. okt. 2. 09:35
 25/46 anonim ***** válasza:

"Tag vagy, esetleg fizetnek neked azért, hogy itt reklámozod a Jobbikot?"

Én nem reklámozok semmit, én a véleményemet írom, ahogy a legtöbben.

2011. okt. 2. 09:36
 26/46 anonim ***** válasza:
37%

"De a munkavállalókat, a kiszolgáltatott embereket is képviselni kéne valakinek, mert sajnos ők vannak óriási többségben, és eddig róluk nem szólt a politika"

Olvastad a Jobbik programját?

2011. okt. 2. 09:37
 27/46 A kérdező kommentje:
Nem, de én nem is hiszek a pártprogramoknak. Gyurcsány is, Orbán is nyíltan megmondta, hogy azokra nem kell figyelni, mert úgyis hazudnak. Próbálok valami benyomást szerezni a pártok megnyilvánulásai, illetve a pártvezetők személyisége, stílusa alapján, és csak ezekből következtetek. A Jobbik eszményképe ugye a Horthy-rendszer, és az se éppen nevezhető kisemberpártinak, inkább az úri középosztályt támogatták. Ezért is gondolom, hogy a Jobbiktól nem várható a dolgozók érdekképviselete.
2011. okt. 2. 10:22
 28/46 anonim ***** válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy várható tőlük a képviseletük.
2011. okt. 2. 10:30
 29/46 anonim ***** válasza:

"Gyurcsány is, Orbán is nyíltan megmondta"

Bocsi, de erre: xDDDDDD

2011. okt. 2. 10:32
 30/46 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...
2011. okt. 2. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!