Lehet esélye a Magyar Szolidaritás Mozgalomnak?
A mai Kossuth téri tüntetésen bontottak zászlót. A híres lengyel szolidaritáséra emlékeztet a logójuk. Mivel az MSZP összeomlott, lehet ez egy új, átütő baloldali politikai erő?
"az MSZP meg már szerintem nincs is."
Sajnos van. ameddig nem oszlik fel, addig sokan rájuk fognak szavazni, de azzal sem leszünk beljebb.
"Az lenne a legjobb ha a baloldal eltűnne Magyarországról."
miért?
a jobboldal ugyanúgy károkat okozott, ennyi erővel az összes oldal tűnjön el.
Meg az ilyen idióták is, mint te.
"miért?
a jobboldal ugyanúgy károkat okozott, ennyi erővel az összes oldal tűnjön el.
Meg az ilyen idióták is, mint te."
Talán azért mert a baloldal a történelem során mindig a nemzet ellen cselekedett lásd. Kun Béla, Kádár, MSZP, LMP., míg a jobboldal mindig a nemzet érdekében cselekedett.
Enyém volt a vergődős válasz.
Először is: a Jobbik nem rétegpárt, a Jobbik a magyar népért van. Jó, SZÁMUNKRA IS HASZNOS kapcsolatot lenne képes kiépíteni külfölddel (ami nem azonos a mindent adok, de semmit sem kapok dologgal, ahogyan mostanában működik). Egyszer megkérdezték tőlem, hogy mit szólnék, ha én egy külföldi befektető lennék, Magyarországon pedig a Jobbik lenne hatalmon, én éppen itt terveznék befektetni... Nem-e ijesztene meg, hogy esetlegesen - teszem hozzá a média kiforgatása miatt - az én országomban egy durva, agresszív hatalomként lenne beállítva. Nem, nem ijesztene meg, HA BECSÜLETESEN KÖZELÍTENÉK AZ ORSZÁG FELÉ (aki nem becsületesen közelít, arra ugye nincs is szükségünk, tehát nagyon mindegy, hogy fél-e), és biztos, hogy nem mernék kikezdeni velük, kárt tenni itt.
Tehát azon túl, hogy a magyar nép érdekeit kívánja és fogja is szolgálni, nem kell attól tartani, hogy majd a külkapcsolataink tönkremennek, mert aki jó szándékkal akar az országgal valamilyen egyességet kötni, az úgysem retten meg, hiszen nincs mitől félnie. Igen, csak az fél, akinek félnivalója van.
Másrészt nem a gazdagok pártja.
Innentől nem hiszem, hogy rétegpártnak lehet nevezni.
Vagy más alapon bármelyik pártot lehet annak nevezni, aminek vannak célkitűzései, programja (gondolom ennek, amiről a kérdés szól, ennek is van/lesz).
Magyarországnak nem tenne jót az MSZP csökevénye. Az MSZMP utóda a MSZP lett, ez meg az MSZP kölyke lenne. Magyarország nem kér sem ebből a nagyszülőből, sem a szülőből, sem a gyerekből.
Itt radikális, ésszerű, mindent átható változásra van szükség. Mert minden romokban...
Ha valaki autóbalesetet szenved, és a lába rettenetesen megroncsolódik, nem fájdalomcsillapítót adagolnak neki folyamatosan, hanem megműtik, mert egészen valószínű, hogy így lehet csak megmenteni őt.
"Mivel az MSZP összeomlott, lehet ez egy új, átütő baloldali politikai erő?"
Sajnos elég sokáig tartott, ameddig elért ide az összeomláshoz. De mivel jobb, ha onnan az emberek átkerülnek ebbe a pártba? Ugyanúgy tönkrevágnának mindent...
És miért kell belőle új? Nagy élmény... Ez olyan - már bocsánat -, mintha valaki kutyagumit szórna szét mindenhol, aztán miután más sokan beleléptek, újat hintene le, az embereknek meg örülniük kellene, hogy újba léphetnek bele...
"a jobboldal ugyanúgy károkat okozott, ennyi erővel az összes oldal tűnjön el."
"Igazság EGY van, nincsenek oldalak"
Szerintem is rétegpárt az összes! Másként nem lett volna pénzük miből kampányolni! aki már képernyőre kerül, van pénze szórólapokra, plakátokra azt valaki a háttérből támogatja...és a szegényebb rétegeknek ilyenre nincs pénzük. a Jobbikot ki pénzeli? A középosztály? Az arabok? Folyton Palesztinát emlegetik. Mi közünk hozzá, hol van az ide? Érdekes.
A Magyar Szoliditás nak akkor lenne esélye, ha megfelelő anyagi háttérrel rendelkezne, jó lenne a besúgó rendszere, és lenne fegyveres erő a kezében plusz média!
Tudjátok min gondolkodtam? a tüntetés a tévéből inkább tünt vmi megemlékezésnek, mint forrongó felháborodott emberek tömegének. Megint torzít a média? Bizonyos dolgokat nem mutat? Gyanítom h manipulálják az egészet, és a tvben nem az jön le mint a valóság.
Besszeg mikor az öszödi beszéd volt a hírtévé másodperc pontossággal mindent leközvetített. Akkor meg nagyítottak a történteken?
"Talán azért mert a baloldal a történelem során mindig a nemzet ellen cselekedett lásd. Kun Béla, Kádár, MSZP, LMP.,"
igen, azért sírják vissza most sokan (az ún. nemzeti radikálisoktól is olvastam már ilyet) a Kádár-féle gulyás kommunizmust :) az LMP, hogy jön ide? mi rosszat tett?
"míg a jobboldal mindig a nemzet érdekében cselekedett."
háát persze, haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!