Hogyan ünnepelted meg Budaházy György szabadulását?
1. nem ünnepeltem, de igazán hálás vagyok, hogy végre kiengedték.(Háziőrizetbe, legalább a családjával lehet)
2. Nem értem, miért iszonyodnak ennyien tőle. Ahogy egyik válaszoló is leírta, semmi bizonyíték nem volt ellene, egy hamis videó, meg pár hamistanú, de ezekről mind már régen kiderült, hogy egyik sem igaz. Igazán semmi bizonyíték nem volt ellene, úgy ítélték el.
különben készült vele interjú a börtönből, ajánlom olvassátok el.
Hallod nem is tudtam mi csináljak örömömben, de vettem egy Champagne Mumm-ot és most azt isszuk itt az örömpartyn a többiekkel.
Öszintén:
- ez volt az utolsó hír amit ma elolvastam olyan szinten nem érint. És nem értek egyet vele.
"A baj ott kezdődik, hogy sokakról meg biztos hogy nem ártatlan, de nem viszik be."
Úgy van!
"Nem értem, miért iszonyodnak ennyien tőle. Ahogy egyik válaszoló is leírta, semmi bizonyíték nem volt ellene, egy hamis videó, meg pár hamistanú, de ezekről mind már régen kiderült, hogy egyik sem igaz. Igazán semmi bizonyíték nem volt ellene, úgy ítélték el."
Én kívánom a tőle "iszonyodóknak" és különösen Ágikának, hogy őket is csukják le két évre koholt vádak alapján.
Épp ideje volt kiengedni.Mindenféle bizonyíték nélkül tartották bent 2 évig koholt vádak alapján.
Miféle bűnt követett el ez az ember?Lopott?Ölt?...Jah hogy egyiksem,mégis 2 évig kellett a sitten rohadnia,mert a kampós orrúak úgy akarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!