Hogyan ünnepelted meg a sikeres felsőoktatási felvételidet? És hová vettek fel?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 17:55
1/12 anonim válasza:
Az osztálytársaimmal leittam magam. BME-ÉMK első hely :P
2/12 anonim válasza:
Basszus, és ilyenek jönnek hozzánk...Gondolom az építőmérnökire gondolsz, az pedig ÉÖK(HIVATALOSAN), amúgy ÉMK a szaros fórumon.
3/12 anonim válasza:
semmivel,mert nem örülök annak hova felvettek:)
első 2 helyemet nem indították:(
5/12 anonim válasza:
Megettem egy supersize bigmac menüt.
6/12 anonim válasza:
Megittam egy doboz sört, első helyre vettek fel. :)
7/12 anonim válasza:
Délután elbuszoztam Veszprémbe a haverokhoz. Nyolcra már leittuk magunkat, majd miután kiderültek a ponthatárok folytattuk. Világomat nem tudtam hajnalba már :) egyébként Pécs gazdinfó
8/12 anonim válasza:
SZTE-BTK (magyar)
Első helyen jelöltem meg, és nagyon-nagyon örültem. :)
Én nem ittam le magam, viszont egy hatalmasat buliztam a hétvégén. :)
9/12 anonim válasza:
ELTE-TÓK
A barátommal leutaztun a Balcsira és elvoltunk...De amúgy is mentünk volna, nem reagáltam túl, hogy jajj felvettek.:D De azért örülök:P
10/12 anonim válasza:
Basszus, és ilyenek jönnek hozzánk...Gondolom az építőmérnökire gondolsz, az pedig ÉÖK(HIVATALOSAN), amúgy ÉMK a szaros fórumon.
Én a Csatlakozóban olvastam ÉMK-t, mint hivatalos rövidítést, kiemelve direkt, hogy van sok hülyeség is, ami e melett népszerű lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!