Rosszabbul élek, mint másfél éve. Más?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 11:50
1/21 anonim válasza:
én is. És most fog jönni az adónövelések és az új adók nagy része:S tehát még rosszabb lesz.
2/21 anonim válasza:
Most vettem új(abb) autót. Hitelre.
3/21 anonim válasza:
Jobban ugyan nem, de kifejezetten rosszabbul sem. Tény, hogy vissza kellett venni néhány dologból (pl nem járunk annyit kocsival), de azért még tartani tudjuk az életszínvonalat.
4/21 anonim válasza:
én meg jobban.
ez annak köszönhető, h kiírtam magam a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből.
Tehát nem fizetek adót, nincs hivatalos állásom, nem kérek számlát sehol sem, és nem veszek igénybe semmilyen szociális juttatást.
szabad vagyok és boldog.
nem mellékesen, több marad a zsebemben. ;-)
6/21 A kérdező kommentje:
12:02 Engem is!!!
2011. szept. 30. 12:06
8/21 anonim válasza:
"én meg jobban.
ez annak köszönhető, h kiírtam magam a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből.
Tehát nem fizetek adót, nincs hivatalos állásom, nem kérek számlát sehol sem, és nem veszek igénybe semmilyen szociális juttatást.
szabad vagyok és boldog."
Én is így élek és így az állam nem tud kirabolni.
9/21 anonim válasza:
én jobban élek most.de ez persze nem a kormánynak köszönhető.
10/21 anonim válasza:
Minden egyre drágább és újabb adók jönnek, a fizetésem nem változik.
Tehát, ha logikusan nézzük, akkor rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!