Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznál a betyárseregre ha...

Szavaznál a betyárseregre ha elindulna a választáson?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 23:00
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
19%

"A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:02" Pedig a jobbikkal együtt őket is megválasztod.

2011. okt. 1. 21:56
 32/51 anonim ***** válasza:
94%

Én igazán nem vagyok Jobbikos, de [link]

szóval ne égesd magad kolopele.

2011. okt. 1. 22:01
 33/51 anonim ***** válasza:
25%
Nem ,mert megosztaná a nemzeti oldalt,maradok a Jobbiknál.
2011. okt. 1. 22:25
 34/51 anonim ***** válasza:
42%
Inkább te ne égesd magad, Nemzeti Liberális. Gondolod, hogyha teszem fel sikerülne nekik győzelemre jutni, akkor is így gondolkodnának? Színjáték az egész. Nyilvános elhatárolódás helyett csinálnak egy kis műbalhét, hogy mindenki láthassa, a jobbikosok milyen jó fiúk is valójában.
2011. okt. 1. 23:23
 35/51 anonim ***** válasza:
55%

Javaslom, hogy nézd meg a Betyársereg honlapján a "Kik vagyunk?" menüpontot, aztán rájössz, hogy milyen nagy képtelenséget kérdeztél.

Egyébként pedig nem, nem szavaznék, mert a Betyársereg nem azért van, hogy az országot politikai színtéren irányítsa.

2011. okt. 2. 00:12
 36/51 anonim ***** válasza:
63%

"Nácikra, akik nem merik vállalni, hogy nácik? NEM"

Az ilyen buta emberektől mentsen meg az Isten! :DDDDD

Mi a franc köze van a betyároknak a nácikhoz? Komolyan mondom, ami itt nácizás címszó alatt zajlik már, az több, mint nevetséges. Neeem, nem is! Inkább szomorú! Mégpedig azért, mert ezek az emberek KOMOLYAN IS GONDOLJÁK, amit írnak... :((

Persze, tudom, tanuljak történelmet.

De az is, aki ezt javasolja! Jó sokat tanuljon. Aztán rájön, hogy milyen vicces mindent és mindenkit lenácizni úton-útfélnek.

Ez a nagy rettegés a náciktól viccesebb mint a Fila táska őrület, sokkal viccesebb... :D

2011. okt. 2. 00:15
 37/51 anonim ***** válasza:
41%
Ha én kiköltözök egy parasztházba valamilyen kis tanyára, állatokat tartok, növényt termesztek, lóháton közlekedem, lesz ostorom, és nagyon-nagyon mérges leszek, ha bejönnek a tanyámra és lelopják a terményemet, megölik az állataimat, akkor én náci leszek?
2011. okt. 2. 00:17
 38/51 anonim ***** válasza:
82%
Azért a betyár sereg nem konkrétan erről szól.
2011. okt. 2. 00:31
 39/51 anonim ***** válasza:
94%

Én tudom, hogy miről szól. :)

Ezt már a folyamatos nácizásra írtam.

Már leírtam, hogy a Betyársereg egyáltalán nem azért létesült, hogy kormányozzon.

A kérdés kb. úgy hangzik, hogy "Szavaznál a Országos Mentőszolgálatra, ha elindulna a választáson?"

Nem, nem, nem azért, mert a kettőt összehasonlítom, hanem ők sem azért vannak, hogy kormányozzanak.

2011. okt. 2. 00:41
 40/51 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a kérdés úgy lenne helyes hogy egyáltalán minek vannak? Feleslegesen rontják itt a levegőt. Nyilvánvaló hogy nem akarnak indulni a választásokon, majd csatlakoznának a jobbikhoz ha nyernének. Persze ilyen soha nem lesz.
2011. okt. 2. 00:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!