Szavaznál a betyárseregre ha elindulna a választáson?
"A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:02" Pedig a jobbikkal együtt őket is megválasztod.
Én igazán nem vagyok Jobbikos, de [link]
szóval ne égesd magad kolopele.
Javaslom, hogy nézd meg a Betyársereg honlapján a "Kik vagyunk?" menüpontot, aztán rájössz, hogy milyen nagy képtelenséget kérdeztél.
Egyébként pedig nem, nem szavaznék, mert a Betyársereg nem azért van, hogy az országot politikai színtéren irányítsa.
"Nácikra, akik nem merik vállalni, hogy nácik? NEM"
Az ilyen buta emberektől mentsen meg az Isten! :DDDDD
Mi a franc köze van a betyároknak a nácikhoz? Komolyan mondom, ami itt nácizás címszó alatt zajlik már, az több, mint nevetséges. Neeem, nem is! Inkább szomorú! Mégpedig azért, mert ezek az emberek KOMOLYAN IS GONDOLJÁK, amit írnak... :((
Persze, tudom, tanuljak történelmet.
De az is, aki ezt javasolja! Jó sokat tanuljon. Aztán rájön, hogy milyen vicces mindent és mindenkit lenácizni úton-útfélnek.
Ez a nagy rettegés a náciktól viccesebb mint a Fila táska őrület, sokkal viccesebb... :D
Én tudom, hogy miről szól. :)
Ezt már a folyamatos nácizásra írtam.
Már leírtam, hogy a Betyársereg egyáltalán nem azért létesült, hogy kormányozzon.
A kérdés kb. úgy hangzik, hogy "Szavaznál a Országos Mentőszolgálatra, ha elindulna a választáson?"
Nem, nem, nem azért, mert a kettőt összehasonlítom, hanem ők sem azért vannak, hogy kormányozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!