Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznál a betyárseregre ha...

Szavaznál a betyárseregre ha elindulna a választáson?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 23:00
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk aki szimpatizál egy ilyen hordával, az jobb lenne ha itt hagyná Magyarországot.
2011. szept. 28. 23:58
 12/51 anonim ***** válasza:
41%
Nem szavaznék. Ezek tényleg nem a parlamentbe valók! Nekik sajnos nem az a cél, hogy magyarország "feltámadjon" gazdaságilag, hanem a zsidók cigányok visszaszorítása(bármilyen eszközzel)
2011. szept. 29. 06:40
 13/51 anonim ***** válasza:
21%
Soha semmilyen körülmények között nem szavaznék kopasz prolikra.
2011. szept. 29. 08:51
 14/51 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy érdekes, hogy a legtöbb nemet mondó le van pontozva, de a támogatók nem igazán tolonganak...

Na ilyenkor látszik, hogy mi történne ha kopasz prolik kerülnének hatalomra.

Mindenkit "lepontoznának" az életben is.

2011. szept. 29. 08:52
 15/51 anonim ***** válasza:
27%

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:20

Én bárkire szavaznék aki kiirt téged. :)

2011. szept. 29. 08:53
 16/51 son of satan ***** válasza:
65%
Természetesen nem. Az országot elhagynia pedig nem az olyan embereknek kellene mint kolopele. Én konkrétan tudok vele kapcsolatban mindent priviből, érdekes hogy az olyanokat gyűlöli a jó magyar nép akik komoly tudással és munkával jutottak magas szintre és nem éhbérért dolgoznak emberek az üzemében. Én még kolopelét is túlszárnyalom kicsit anyagilag azzal hogy egy nagy gyógyszergyárban dolgozom mint immunológus azért, hogy embereken tudjak segíteni (persze a pénz is számít), de az biztos hogy kevés pénzért én sem csinálnám, mert az ilyen hozzáállású emberekért kár tenni bármit is. Szerintem is irány külföld!
2011. szept. 29. 09:22
 17/51 anonim ***** válasza:
11%

miért van az az érzésem, kedves son of satan, hogy te kolopele második nickje vagy?

Mindig akkor bukkansz fel, amikor mentegetni kell őt.

2011. szept. 29. 09:34
 18/51 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is kolopele az.:D
2011. szept. 29. 10:45
 19/51 son of satan ***** válasza:
100%
Mindketten tévedésben vagytok. Tudom, a neten keresztül ezt nem lehet bizonyítani, de annyi közöm van hozzá amennyit le is írtam. Teljesen lényegtelen hogy elhiszitek e vagy sem. A dolgokon ez mit sem változtat.
2011. szept. 29. 10:53
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem.
2011. szept. 29. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!