Van itt olyan, aki 2010-ben a fideszre szavazott? Igaz, hogy most már sorra tagadják le?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 00:15
21/26 anonim válasza:
Én beismerem hogy a Fideszre szavaztam. Nagyon nagy hiba volt. Tőlem soha nem kapnak még egyszer több szavazatot az tuti. És édesanyám is ezt vallja. Azt mondja már jobban utálja a Fideszt mint az Mszp.-t. Jobban is átcseszték a népet.
22/26 anonim válasza:
Az MSZP sokkal rosszabb.. Nagyrészt nekik köszönhetjük hogy az ország itt tart.. Sokan írják hogy ez a megszorítás nem kellene meg amaz... De abba nem gondol bele hogy NINCS PÉNZ! Illetve sokan azt várják hogy az állam mindent ingyen álljon (oktatás) és emelje a fizetéseket stb. De aki ilyen okos hogy ő tudja hogy legyenek ezek meg valósítva az nyugodtan írja le.
23/26 anonim válasza:
MSZP-s és FIDESZ-es megszorítások között óriási különbség van. Az mszp-nél nem tudjuk hova lett a pénz, mire fordították, és csak nőtt a kölcsön, a fidesz pedig hatalmas adósságot törlesztett. Azért nem mindegy.
24/26 escrogar válasza:
Aki nem szavaz, az a győztesre szavaz. Politikai alapvetés Athén óta. Aki nem ment el szavazni tavaly, az közvetetten a Fideszre szavazott.
25/26 anonim válasza:
Akkor mondhatom, hogy én is rájuk szavaztam - közvetetten. Tök mindegy! Egyik nagyobb sz@r, mint a másik. Két lépést sem érdemelnek, hogy hatalomra jussanak. Bár egy érvénytelen szavazat leadása lehet, hogy megérte volna, tüntetőleg.
26/26 anonim válasza:
Nem bántam meg, mert még mindig ők a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!