Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan, aki 2010-ben a...

Van itt olyan, aki 2010-ben a fideszre szavazott? Igaz, hogy most már sorra tagadják le?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 00:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

ja, és f*szt nincs jobb, haggyuk már a hülyeséget!!

Ennél az mszp is fényévekkel jobb volt! De azért véletlenül se ismerjétek be a saját tévedéseteket. Nehogy!

2011. szept. 28. 09:39
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a fideszre szavaztam.

Vannak viszont olyan ismerőseim, akik igen, de egyik se tagadja, hogy rájuk szavazott. Van köztük aki megbánta, de van olyan is aki újra rájuk szavazna.

2011. szept. 28. 09:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Jobbikra szavaztam. Fideszről annyit, hogy soha nem szavaztam rájuk, és a jövőben sem fogok, szóval tiszta a lelkiismeretem:). Már az első Orbán-kormánytól hányingerem volt.
2011. szept. 28. 10:09
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Fideszre szavaztam ,TÉVEDTEM már az elején.- 1év után!

Legközelebb csak a civilekre,függetlenekre és a korrektekre

szavazok, ami nagyon nehéz lesz!

De lehet , hogy a politikában nincsenek becsületes , hozzáértő szakemberek??!(Kósa,Lázár??Budai inkorrekt, végrehajtó bábuk!)

2011. szept. 28. 10:47
 15/26 anonim ***** válasza:
6%

Ugyanmár, az emberek többsége nem tagadja le. Az én ismerőseim között legalábbis egy ilyet sem ismerek.

Most is a Fideszre szavaznék.

2011. szept. 28. 11:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én arra szavaztam. (De csak pártlistán.)

Sorry!!!

Ahogy nézem Hatházi Lacinak lesz igaza. "Az elöző nyolc év szopása csak előjáték volt ahhoz képest ami most fog jönni."

2011. szept. 28. 11:11
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

"Már az első Orbán-kormánytól hányingerem volt."

Nekem is!

Sőt, már akkor hánynom kellett, amikor '90-ben farmerben és nyúlott térdig érő pulóverben beültek az Országházba! Azon vigyorogtak, hogy ez milyen jó buli.

2011. szept. 28. 11:17
 18/26 anonim ***** válasza:
Én akkor már nem mentem el szavazni sem. Egyszerűen azért, mert értelmetlennek látom. Senkit nem találok rá érdemesnek a választások előtt ígérgető, csupán saját érdekeit hajhászó csürhének, hogy egy országot tisztességesen legyen képes irányítani. Aki igazából oda való lenne, az nem tolong és lökdösődik, kampányol komoly pénzösszeget felemésztve egy-egy választás előtt.
2011. szept. 28. 11:27
 19/26 anonim ***** válasza:

Első és a harmadik vagyok.

"A nemszavazás a lehető legjobb megoldás, mivel azzal deklarálod, hogy számodra minden párt egyforma és eleged van abból a cirkuszból, amit itt demokráciának, a nép uralmának neveznek."

Nem, ezzel azt fejezed ki, hogy sz@rsz az egészre, neked mindegy. Menj el szavazni, és max szavazz érvénytelenül. Ez már azt jelenti, hogy te szeretnél szavazni, csak nem tudsz. A szavazás, effektív véleménynyilvánítás polgári kötelességed lenne.

"Úgy látom mo. megérdemli amit kap. Csak mást ne húznátok bele a szarba. Az orbáni gazdaságpolitika teljesen tönkreteszi az országot, ha nem vennétek észre. Persze mindig lehet azzal takarózni, hogy igen, mert nem jó pl. a gazdasági környzet, stb, stb.

Véletlenül se nyissátok ki a szemeteket."

Hiszem azt, hogy az embernek magáról kell gondoskodnia, és nem az államtól kell várnia a megváltást. Ebből kiindulva vannak olyan dolgok, amikkel egyetértek. Pl. az egykulcsos adó. Vagy hogy felül kell vizsgálni a kedvezményes nyugdíjazásokat. Vagy az oktatás finanszírozását. Ezek sok ember számára bántó, nehéz, de hogy lehet fenntartani egy olyan szociális ellátórendszert, mint amilyen Norvégiában van, ha nincs olyan gazdaságunk? (Tudom, túlzok, ne ebbe kössetek bele)

Azzal viszont bajom van, hogy a párt érdekeit nézik, nem csak az országét, és emiatt a jó lépéseket lenullázzák a populista és jogállamiságot aláásó lépésekkel (mnyp, bérkommandók, banki külön-regulák, stb...), vagy nyomatják az "oszt jó napot" magyarázatokat, meg hogy mindenki ellenünk vagy, de mi megmutatjuk a magyar virtust, és hogy ezzel hülyének nézik az embereket. Tanítani kell az embereket az öngondoskodásra, hogy lássák, hogyan működik a gazdaság, hogy a költségvetés az nem egy feneketlen kút, ahonnan ki lehet csak úgy venni a pénzt magánhasználatra.

2011. szept. 28. 11:41
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

"Tanítani kell az embereket ... hogy a költségvetés az nem egy feneketlen kút, ahonnan ki lehet csak úgy venni a pénzt magánhasználatra."

Így van, ezt meg kellene tanítani! A politikussokkal kellene kezdeni! Ha ezt nem akarják megtanulni, akkor másra kellene őket tanítani... móresre, abból biztos tanulnának!

2011. szept. 28. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!