Ki fogja még JEDI-vallásúnak népszámlálni magát?
Nem megtagadom, a kérdés úgy hangzik, hogy hova tartozónak ÉRZED magad, vagyis nem a papírformára kérdez rá, úgy mint a nyelvtudásnál sem a nyelvvizsgára hanem a nyelvismeretre.
Ha meg valaki háborúzni akar úgyis talál rá okot, ha nincs majd csinál, ennek a vallások meg egyéb identitás csak a köntös amire hivatkoznak.
Amúgy annak vallod magad aminek akarod. Az erő legyen veled ifjú padavan, sokat kell még tanulnod de egyszer belőled is bölcs mester válhat.
Nemtom, de nagyon kéne a szavazatod a szenátusban ifjú padavan testvérem.
Látod, az egykori padavan aki az erő 2/3-át bitorolja, és mindig harcról beszél, és arról, hogy a javunkat akarja megfogadta a bölcs Yoda tanácsát. Ő nem csak megpróbálta elvenni a pénzünket, hanem el is vette!
Én nem!
Én a Dzsucse híve vagyok és Kedves Vezetőnké :)
09:44
Mármint Orbán Führeré?
Az is egész érdekes, hogy mennyi hívője van még mindig, pedig az való életben gyakorlatilag minden ember szidja mint a rühes kutyát. Úgy érzem, hogy az ő 50%a is ilyen hitbéli dolog, vagy létezik vagy nem. :)
Asszem akkor én már inkább Istenben hiszek, az kevesebbet hazudik. Ja és a midikloriánokban :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!