Ki fogja még JEDI-vallásúnak népszámlálni magát?
"Én nem fogom jedi vallásúnak beíratni magam, inkább római katolikusnak, hiszen az vagyok"
Kemény vagy bazki...
"pár ember meg beírja, hogy jedi..."
Nem olyan kevés az.
Ausztráliában 70 ezren vallották magukat Jedinek, Kanadában 21 ezren, Új-Zélandon 53 ezren, ami a népesség 1,5 százalékát jelentette. Angliában és Walesben több mint 390 ezer Jedi volt 2001-ben.
de azért ez szomorú...
Én szeretem a vicceket, néha túlzásba is viszem, de ha komolnyak kell enni akkor legyek komoly
Jó, de szerintem a jediket nyugodtan elkönyvelhetik nem hívőknek. Én mondjuk nem tudom hova sorolni magam, papíron róm.kat. vagyok de saját létfilozófiám van amire eddig nem alapítottam vallást( :D ) és nincs is tervben. Szóval marad a semmi vagy a jedi ami poén akkor meg inkább poénkodjunk egyet.
Ja, aki meg büszke a hitére (volt egy katolikus hozzászóló) annak nem beszólni kell, hanem tisztelni őt érte, mégha ti nem is hisztek (én se nagyon). Aki beszól az ilyennek vagy lepontozza az aláírja ezzel a szegénységi bizonyítványát. Kár, hogy ennyi ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!