Ennyire megy a mellébeszélés miniszterelnökünknek?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=xRwLv_Ye4vM&feature=channel_v..
Nem érdekel, hogy Fideszes vagy vagy mszp-s vagy akármi józan paraszt ésszel nézd meg a videót és lásd kit választottatok meg!.
2011. szept. 27. 16:33
1/9 anonim válasza:
Már korábban leírtam és tartom is ehez magamat. Gyurcsány csak kisiskolás Orbán hazugságai mellett.
2/9 anonim válasza:
Mit reagáljon Orbán erre a hülyeségáradatra?
Amúgy egy "gyarmattartóink"-ozó pártból sohasem lesz komoly párt. Elbukták a fiúk, beragadtak a torgyánjózsis mókamester szerepkörbe.
3/9 anonim válasza:
Orbán egy tróger, szerintem ez senkit sem lep meg.
4/9 anonim válasza:
12 év óta MINDIG mellébeszél. Ebben már nincs semmi meglepő.
Csak a hívei ezt nem látják be.
Nem vagyok és nem is voltam MSZP-s,de jó a memóriám.
5/9 anonim válasza:
sose hittem volna, hogy egyszer valami pozitivumot mondok gyurcsányrol, de ö legalább bevalotta hogy éjjel-nappal hazudik. Orbán még nála is aljasabb, hogy most a zemberek nevébe garázdálkodik
6/9 anonim válasza:
most nem tudom megnézni a videót, csak azért írok, hogy emlékezzek a kérdésre, köszi és elnézést
7/9 anonim válasza:
Orbán részéről ez a mellébeszélés iskolapéldája volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem itt azokat akik rágalmazzák a Jobbikot most mégis mit tettek? ki mondták az igazat amit mindig is tesznek legalább valaki megteszi.. (N)
2011. szept. 27. 23:45
9/9 anonim válasza:
Eddig nem volt a jobbikkal sok bajom de ez az egész izgága, ostoba, kisfiús kirohanás nagyon leminősítette őket. Mint akinek babszem van az ülepében.
Az ilyenre tényleg nem lehet máshogy reagálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!