Kell nekünk Wass Albert szobor a Margitszigetre?
a baloldal ügyesen bediktálta az egyszerű fejekbe, hogy Wass egy náci volt, valamint tehetségtelen is. Közben méltatlanul volt mellőzve, annyira volt náci, mint a Menő Manó. Ki olvasott tőle több verset, könyvet?
mellesleg Gábor Andornak is van szobra arrafelé. aki Kohn Béla házi költője volt, és ő írta pl az "Orosz, ne kíméld, öld a honfitársam!" tartalmú versikét is, ahol a szovjeteket buzdítja az ellenálló magyar honvédek leirtására.
MINT EGY FALAT KENYÉR!
Elvis Presley tér is kellett, meg Liszt Ferihegy. Nagy szükség volt már ezekre. Pont egy Wass Albert szobor ne kellene?
(De egyébként mi a baj azzal, ha szobrot kap?)
Pedro
"mellesleg Gábor Andornak is van szobra arrafelé."
Egy sokkal nagyobb Gábor Andor-szoborra lenne szükség. A talapzatára rá lenne vésve az "Orosz, ne kíméld" vers, és az emlékművet úgy hívnák, hogy a Baloldali Szellemiség Emlékműve. Esetleg a Károlyi-szobor anyagából lehetne önteni.
Nem kell.
Wass Albert egy mocskos nemzeti érzelmű magyar volt, amilyenekre nincs szükségünk.
Építsünk helyette 10 plázát, ahol lehet shoppingolni, az sokkal jobb lenne, mert több tizenéves kis naiv lányból csinál igazi, belevaló, szétcseszett kurv@t.
tőlem lehet...
nem érdekel.
majd azt is oldalba vizelik a kutyák, meg leszarják a galambok.
nem nagy ügy.
Én eddig 5 könyvet olvastam tőle.
Szerintem most pont arra az egyszerű szeretetre és gondolkodásmódra lenne szüksége a magyar embereknek, amit ő képviselt és aminek a szellemisége érezhető a könyveiben is.
"Építsünk helyette 10 plázát"
Mi köze WA-nek a plázákhoz? Nekem egyikre sincsen szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!