Israel tényleg felvásárolja Lengyelo. -t és Magyaro. -t?
"Aha. Víz. Igen. Idejönnek és majd elhordják vödrökkel a vizet. Ez hihető."
Igen, mert bárki is állította, h majd így lesz.
Istenem mennyi hülye van:D
Sajnos sok a pszichiatriai eset...Uldozesi mania,skizoid zavarok stb.,stb...
Mikor ez az eszement baromsag kipattant,lefordittattam a szoveget egy igen kedves es alltalam igen tisztelt zsido ismero"sommel!Simon Peresz befektetni akar,nem felvasarolni!:D Azert van egy hangyanyi kis kulonbseg...
Mindegy, ilyet akkor sem mond egy állami vezető más országukról. Ezt azonnal számon kellett volna kérnie tőle a magyar vezetésnek, de nem történt meg.
Amúgy aki szerint vödörrel hordják a vizet, annak csak gratulálni tudok, ő még biztos mindig a kútból meríti ki...
A jövőben a víz kulcsfontosságú szerephez fog jutni, mivel az édesvízkészletek fogyóban vannak. És akinek sok vize lesz az drágán tudja majd eladni. Ilyen egyszerű ez.
Akkor mondd meg az ismerősödnek,h vegyen még leckéket.
Hangos szótárral meg lehet hallgatni mondtam már.
Le vagy maradva?
Már rég fölvásárolta még úgy kb a rendszer váltás másnapján.
.
A vizünk és a földünk kell Izraelnek, de mi nem adjuk!
.
Nem adjuk? Én odaadom. Minden földemet és vizemet.
Őszintén, meséljétek már el hogy lesz. Jövő héten becsönget hozzám egy pajeszos ember, és azt mondja ez mostantól itt az ő földje, költözzek ki a lakásomból, és megissza a vizemet is?
Vagy hogy?
Meséljétek el, hogy fognak minket felvásárolni, és mit csinálnak a vízzel.
Mindannyian ide költöznek jövőre? Érdekes volna
...Ezek a lelkiszegenyek azt hiszik Simon Peresz annyira ostoba hogy nyilvanosan bejelenti hogy felvasarolja Magyarorszagot es a Lengyeleket!:D
Igen Dantes,valahogy ugy kepzelik..Becsenget egy pajeszos,vizet vagy eletet felszolitassal!:D De ez meg semmi!Addig csiklandozzak az illeto"t,amig at nem ter a Karacsonyrol a Hanukara!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!