Israel tényleg felvásárolja Lengyelo. -t és Magyaro. -t?
"LOL, Izraelbe már idegen nyelvként tanítják a magyart az iskolákba és meg kérdezték tőlük, hogy miért azt mondták " Hogy tudjunk majd beszélni az új hazánkban! ""
Ostoba vagy, hogy ilyet elhiszel.
"LOL, Izraelbe már idegen nyelvként tanítják a magyart az iskolákba és meg kérdezték tőlük, hogy miért azt mondták" Hogy tudjunk majd beszélni az új hazánkban!"
- Legalábbis Molnár Oszkár ezt mondja. Bizonyíték nuku.
Simon Peresz beszédéről meg annyit: a videót a mondat közben - szándékosan - levágták.
Mikor mondja, hogy "nagy eredmény egy ilyen kicsi országtól, mint a miénk, hogy felvásároltuk XY országokat" - és itt levágják a mondat második részét. Pedig így folytatódik:
"- viccet félretéve..."
De persze a kurucon értenek a manipuláláshoz.
"Nem értem. Minek jönnének ide? Itt semmi nincs. Nincsenek ásványkicseink, nincs olajunk, az infrastruktúránk is gyalázatos. Mi a francot akarnának?"
a kulcs szó a víz. az ivóvíz hiány az egész világot érinti pláne a sivatagos vidékeket ennek ellenére Magyarországon a felszín alatti vízkészletek éves utánpótlása kétmilliárd köbméter. így megérné "felvásárolni" a vízkészletet bárkinek ha nem adták még el.
"Simon Peresz beszédéről meg annyit: a videót a mondat közben - szándékosan - levágták.
Mikor mondja, hogy "nagy eredmény egy ilyen kicsi országtól, mint a miénk, hogy felvásároltuk XY országokat" - és itt levágják a mondat második részét. Pedig így folytatódik:
"- viccet félretéve..."
De persze a kurucon értenek a manipuláláshoz."
Én erre a videóra gondoltam, mármint ami nincs "megvágva".
Mert ugye eddig az volt a sztori, hogy félrefordtották, most meg már az van, hogy " na jó tényleg azt mondta, de hozzátette, hogy csak hülyéskedett".
Szal örülnék ha valaki belinkelné az eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!