Orbán Viktor: "senkit nem hagyunk az út szélén" Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Nem is hagynak az út szélén, belelöknek az árokba, ha nem hagynak az út szélén, akkor gondolom azt jelenti, hogy az áfa 25%-ról 10-re fog csökkenni, nem 27-re nőni...2011. szept. 22. 11:52
11/20 A kérdező kommentje:
Ez a válasz 0%ban hasznos ilyet még nem láttam:)
2011. szept. 22. 16:13
12/20 anonim válasza:
"Ez a válasz 0%ban hasznos ilyet még nem láttam:)"
A fájó igazságot szokták ezzel jutalmazni.
13/20 anonim válasza:
És a mélységesen suta marhaságokat.
14/20 son of satan válasza:
Inkább az igazságot. A marhaságokra 100 százalékokat szoktak adni.
15/20 son of satan válasza:
"san of satan:te hiszed is azt,amit írsz? Vagy nem Magyarországon élsz?" De igen, itt élek, és tudom hogy mit írok le. Mint immunológus, kutató dolgozom egy nagy gyógyszergyártó cégnél, ahová nem én jelentkeztem valamikor, hanem ők kerestek meg engem, mert tudjátok diplomát szerezni az még önmagában kevés, nem árt ha komoly szaktudás is párosul hozzá, aminek íre is megy. A legtöbb jajgató diplomás elvégzett egy szakot amiben vagy nem sokat ér, vagy maga a szakma túltelített. Így valóban nem könnyű. Én eddig is nagyon meg voltam fizetve, még kolopele sem hinném hogy keres ennyit, pedig ő se semmi (annyiszor látom hogy az ő nevében válaszoltok, hogy gondoltam én is fel hozom, lassan már levédhetné a nevét is), most viszont nem kell ecsetelnem mennyit rakott ehhez az egykulcsos adó. És ami a lényeg, hogy mindezt nem érdemtelenül. Lehet szidni, ócsárolni a kormányt, de egy biztos: aki dolgozik, kiváló a szakmájában, komoly értéket képvisel, azt nagyon megfizetik. Egy segédmunkásnak, utcaseprőnek is meg kellene élnie persze normálisan, amennyiben rendesen végzi a munkáját, csak ne akarjon ugyanolyan szinten élni mint egy tanult értelmiségi. Lehet újra lepontozni, ennyi öröme hadd legyen azoknak akiknek más nincs.
17/20 anonim válasza:
Úgy hangzik, mint valami anti-prostitúció kampány mottója...
18/20 anonim válasza:
"""immunológus, kutató dolgozom egy nagy gyógyszergyártó cégnél"""
Neked persze, hogy jol megy. Egy gyógyszer cégnél dolgozni az jó. Főleg ha olyan gyógyszert találsz fel amiben rengeteg a mellékhatás. Mert az hozz pénzt a cégnek. És szerintem te ebben profi vagy.
De látsz te tovább is a laboratórium falain kívül????
Mert a hozzászólásodat olvasva nem hinném.
19/20 anonim válasza:
Játszottál már a neten a "Gázold El Az Út Szélén Álló Embereket" c. játékkal?
Valami ilyesmire utal most ez is. "Senkit sem hagyunk az út szélén...élve."
20/20 son of satan válasza:
"Főleg ha olyan gyógyszert találsz fel amiben rengeteg a mellékhatás" Sajnos néha van olyan hogy nem lehet elkerülni a mellékhatások valamelyikét. Persze azt már biztos nem tudod hogy a vitaminoknak is lehet mellékhatása, amellett hogy meg sem gyógyít. Szerinted mi a jobb? Meghalni egy bakteriális fertőzésben, vagy egy-két napos enyhe hasmenéssel meggyógyulni? A mellékhatásokat pedig nem mindenki tapasztalja. Azonkívül mielőtt hülyeséget írnál, gondolkozz el azon, miért is jó az a cégnek ha a mellékhatások olyan súlyosak hogy másik gyógyszer kell helyette? Éppen az a lényeg hogy minél kevesebb lehessen, mert akkor más gyógyszergyártó cég termékét fogják vinni, nem amiket mi fejlesztünk ki. Ma már mindenki arra törekszik, hogy minimálisra csökkenjenek a mellékhatások, ellenben a kórokozókat a leghatásosabban elpusztítsa. Nem a gyógyszergyárak eresztenek ki bacikat hogy nagy legyen a forgalom, ha erre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!