Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz azzal a cuccal amit a...

Mi lesz azzal a cuccal amit a buszon hagyunk?

Figyelt kérdés

Ma suliból hazafele otthagytam a tesizsákom a buszon :S

Én úgy tudom,hogy ezeket a cuccokat a végálomáson lehet visszaszerezni ha odaérkezéskor még a buszon volt és megtalálták.Am van rá esély h odaért a ha egy márkás tesizsák volt és a tesi ruhák is Decathlonosak (vis nem éppen olcsók)???

2010. szept. 27. 17:19
 1/5 anonim válasza:

szerintem van rá esély, hogy meglegyen...

de ne a végállomáson keresd, hanem hívd fel a bkv-t, van talált tárgyak osztálya, ott kérdezd meg, hogy megvan-e...

2010. szept. 27. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a tippet

csak én úgy tudtam h a végállomáson van talált tárgyak osztálya

2010. szept. 27. 17:29
 3/5 anonim válasza:

Hogy mi lesz a tesizsákoddal?

Tudod a buszvezetők és az állomásokon nagyon szegények dolgoznak, a fizetésükből kajára sem futja.

A buszvezető, miután leparkolja nap végén a buszt, megtalálja a zsákot és megnézi mi van benne. Ha nem kell neki, bedobja a "talált tárgyak" kartondobozba, ahonnan a görnyedt hátú takarítók válogatják ki a cuccot. Ha nekik sem kell, tovább csúszik a zsák a társadalom perifériája felé: kidobják a szeméttelepre és onnan meg a cigányok viszik el.

2010. szept. 27. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
látom nagyon optimistán gondolkodsz
2010. szept. 28. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
az attól függ h mi pl: telefon azt elviszik v tancuccok azt nem hinném :)
2010. szept. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!