Mi lesz azzal a cuccal amit a buszon hagyunk?
Ma suliból hazafele otthagytam a tesizsákom a buszon :S
Én úgy tudom,hogy ezeket a cuccokat a végálomáson lehet visszaszerezni ha odaérkezéskor még a buszon volt és megtalálták.Am van rá esély h odaért a ha egy márkás tesizsák volt és a tesi ruhák is Decathlonosak (vis nem éppen olcsók)???
szerintem van rá esély, hogy meglegyen...
de ne a végállomáson keresd, hanem hívd fel a bkv-t, van talált tárgyak osztálya, ott kérdezd meg, hogy megvan-e...
köszi a tippet
csak én úgy tudtam h a végállomáson van talált tárgyak osztálya
Hogy mi lesz a tesizsákoddal?
Tudod a buszvezetők és az állomásokon nagyon szegények dolgoznak, a fizetésükből kajára sem futja.
A buszvezető, miután leparkolja nap végén a buszt, megtalálja a zsákot és megnézi mi van benne. Ha nem kell neki, bedobja a "talált tárgyak" kartondobozba, ahonnan a görnyedt hátú takarítók válogatják ki a cuccot. Ha nekik sem kell, tovább csúszik a zsák a társadalom perifériája felé: kidobják a szeméttelepre és onnan meg a cigányok viszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!