Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas, hogy a fitalság...

Nem szánalmas, hogy a fitalságunk több tízezres tömegekben tüntet a Zöld Pardon bezárása ellen, miközben ezernyi súlyosabb problémánk van, de azért nem állnak ki ilyen erőbedobással?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 20. 23:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

nekem ott a hifi csak mondjuk van 10cd-m 5000helyett:D

szoktam hallgatni

de ham ondjuk elmegyek egy koncertre jó érzés kicsit ittasan ott örjöngeni ugrálni ordibálni stb

ha szereted a metált akkor gondolom elhiszed és tudod

emellet fontos a tanulás is

van ismerősöm akinek van egy zenekara, kemény zúzós metált játszanak, és szinte minden hétvéégn fellépnek valahol, ahol adott az ital fogyasztása, a részegség, mégis a zenekar legtöbb agja, országosan elismert egyetemre főiskolára jár, egész szép tanulmányi eredménnyel

2011. szept. 24. 22:46
 22/33 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon szeretem a metal zenét, csak nem hozom összefüggésbe az ivással meg az őrjöngéssel. Fiatalabb koromban sem tettem. Persze nem is death meg black metalt hallgatok, sokkal inkább a dallamosabb vonalat ( Hammerfall, Helloween, Malmsteen, Purple, Ozzy, Dalriada, stb.)Lehet hogy ez is számít valamit.
2011. szept. 24. 23:15
 23/33 anonim ***** válasza:

de ha elmész egy koncertre nem koncert a koncert ha nem iszol...

persze én nem az ilyen komolyabb koncertekre gondoltam csak mondjuk egy helyi zenekarra

2011. szept. 24. 23:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy régen sem igazán voltam koncerten, a Saxon, Pretty Maids, Stormwitch, Black Sabbath koncertek kivételével. Sajnálom hogy ezt kell mondjam, de az ott pogózó őrültek miatt nem lehetett nyugodtan végig élvezni a koncerteket, meg a fülem sem díjazta a túl hangos zenét. Az a különös metal zenét szerető ember vagyok, akinek mindene meg van az életben, család, anyagiak, stb., de mégis ezt a zenét szerettem meg. Azért ugye nem csak az szeretheti a kemény zenét, aki iszik meg őrjöng? Megcáfollak a Black Sabbath koncert élményem egy töredékével, hogy mennyire nem lehet élvezni a zenét részegen. Az előzenekar az Axxis volt, és ahogy lement, egy nem kevésbé ittas egyén odaszólt nekem, hogy mennyire jó volt ez a Black Sabbath. Erről ennyit.
2011. szept. 24. 23:51
 25/33 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is pont ez jutott eszembe, hogy a viszonylag nyugodtabb ZP helyett, most a sokkal brutálabb Morrisons-ba fognak menni, főleg, hogy nemrég nyílt egy új.

Egyébként látszik, hogy az ide írók többsége nincs tisztában azzal, hogy mi megy ma egy fővárosi gimnáziumban. Ott ugyanolyan könnyű hozzájutni a drogokhoz, mint az ilyen helyeken, és ezt most nem képletesen értem. A szórakozóhelyeken "csak" felhasználják azt, amit a suliban vettek. Legalábbis én még nem láttam, hogy bárki ott helyben, vadidegentől vett volna vmit.

2011. szept. 25. 00:10
 26/33 anonim ***** válasza:
Sajnos ebben igazat kell hogy adjak neked. Elkorcsosult ez a világ, az ember már csak abban reménykedhet hogy olyan alapokat nyújt a gyerekeinek, hogy nem válnak ők is áldozattá, nem mennek bele az efféle dolgokba. Még hiszem, hogy ez nagyban függ a szülő-gyerek kapcsolatától, aztán majd kiderül.
2011. szept. 25. 00:29
 27/33 anonim ***** válasza:

kolopele ez azért baj, mert ha szigorúan neveleed a gyereket, akkor egyszer csak meggondolja magát és azért is kipróbál ezt azt, főleg a gazdag gyerekeknél, ott még a pénzért sem kell ,,aggódni,,

ha úgy neveled, hogy had csináljon amit akar akkor főleg ki fogja próbálni

2011. szept. 25. 09:18
 28/33 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem könnyű, de bízom abban hogy a helyes középutat találtam meg eddig is. Két gyerekem iskolás, kettő ovis, talán még van időm. Magánba járatom mind a négyet, hátha így még több az esélyem. Féltem őket persze, de kalitkába sem fogom őket zárni. Van egy barátom aki hagyta a gyerekének hogy berúgjon, azóta nem bír még ránézni sem az italra. Majd kiderül, mi a jó megoldás.
2011. szept. 25. 13:43
 29/33 anonim válasza:

17 évesen csak a tanulással foglalkozhatok??Nem azt írtam hogy tanulás helyett oda megyek lerészegedni a haverokkal hanem szabadidőmben lemegyünk(tünk) egy-két koncertre..ez miért baj??Egész nap itthon kellene ülnöm?Végülis csak egy "tini" vagyok kit érdekel hogy én mit szeretnék csinálni.

Azért köszönöm hogy Rendesen végigolvasta a kommentemet és teljesen kiforgatta.:S

2011. szept. 25. 14:59
 30/33 anonim válasza:

És nem hiszem hogy égetni valóan rossz lennék azért mert nem a 4 fal között ülök hanem elmegyek egy koncertre.

Nem tudom önnél mit takar a koncert(totális részegséget,drogokat)de nekem azt hogy az egyik kedvenc zenekaromat, énekesemet láthatom élőben és élvezhetem.

2011. szept. 25. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!