Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas, hogy a fitalság...

Nem szánalmas, hogy a fitalságunk több tízezres tömegekben tüntet a Zöld Pardon bezárása ellen, miközben ezernyi súlyosabb problémánk van, de azért nem állnak ki ilyen erőbedobással?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 20. 23:34
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
63%
Legalább tüntetnek valamiért.
2011. szept. 21. 07:29
 12/33 anonim ***** válasza:
14%
tüntetnének egyszer a gazdasági megszorítások, a munka tv.könyve, stb ellen... mert lehet h még anyu apu meg ilyenekből él de bele fog esni ebbe még...
2011. szept. 21. 09:16
 13/33 anonim ***** válasza:
45%

Ezeknek a figuráknak sem a szórakozáshoz, sem a tüntetéshez, sem a munkához nincsen elég kulturájuk.

Legalábbis a ZP környékén sok ilyet (is) látni.

2011. szept. 21. 10:10
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
fiatal vagyok de azt se tudom lényegében mi az a Zöld Pardon, a tv-be szoktam látni ezeket ahogy levettem semmi értelme nincs, ahogy a kérdező is mondja
2011. szept. 21. 10:28
 15/33 anonim ***** válasza:
30%
Kialakult náluk a drogfüggőség és most a hiány tüneteivel küszködnek.
2011. szept. 21. 11:40
 16/33 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy mi lesz belőlük, az attól függ, hogy hol isszák és drogozzák szét az agyukat: szakmunkásképzőben, főiskolán vagy egyetemen :-)

Sokukból lehet még csöves, de akár miniszter is, anélkül hogy változna az életfelfogása.

2011. szept. 21. 12:05
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
Az lenne a szánalmas, ha már senki nem tudná jól érezni magát ebben az országban, ebben a helyzetben.
2011. szept. 21. 12:10
 18/33 anonim ***** válasza:
96%

Egyetértek a fiatalsággal. Minden színvonalasabb szórakozóhelyet bezárnak, elég szomorú. Járjanak a fiatalok inkább tüc-tüc zenét játszó diszkókba? Na mert ott aztán kevesebb a drog, mi?

A fiataloknak szükségük van ilyen szórakozóhelyekre, és jól teszik, ha kiállnak érte, és megvédik azt.

Mi is példát vehetnénk tőlük, és ugyanilyen elszántsággal, ugyanilyen BÉKÉSEN, kiállhatnánk a minket érintő problémák ellen is.

Ha már a szánalom szónál tartunk... Inkább a linkelt oldal szánalmas, például azért mert erősen cenzúrázzák a hozzászólásokat (enyémet meg se jelenítették, pedig békésen szóltam hozzá, senkit se sértve), ez már önmagában egyoldalúvá teszi a dolgot. Arról nem is szólva, hogy ugyanilyen cenzúrázott szebb jövőt szeretnének ezek? Vagy mi? Ez már tiszta 1984.

Nembeszélve a baloldali idézet boxról. Hitler, Szálasi, Göbbels, és további ilyen személyek idézeteivel telepakolva. Tényleg ebbe az irányba kéne elmozdulnunk, ha jobb világot akarunk? Hát, szerintem a cenzúra, a szabadságjogok korlátozása, és a diktatúra nem vezet jóra. S a történelem eddigi példái is ezt igazolják.

2011. szept. 21. 13:46
 19/33 anonim válasza:
100%

Szia kedves kérdező! 17 éves lány vagyok. Sokszor jártunk a zp-be hétvégenkén barátokkal.Sokan fujjognak hogy sz*r drogos hely..ÉS MIT GONDOLNAK ŐK AZ UTCÁN NEM LEHET BESZÍVNI?HALÁLRA INNI MAGUNKAT STB????A másik meg az hogy most ezt bezárták..pedig ahányszor én ott jártam soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam(max részegeket..akik ezt kinn az simán elintézhették).Most hova járjunk a haverokkal szórakozni?? Hajógyárira..ahol aztán tényleg pillanatok alatt belekevernek a piába bármit,elrabolhatnak+kinn van a pi*ába és nem koncertek vannak hanem disco.A zp-ben baromi olcsóak voltak a koncertek ha jól emlékszem a legtöbb amit fizettünk kb 1000 Ft volt.Úgyhogy szerintem ÉRDEMES VOLT ÉRTE TÜNTETNI!

Nagyon felháborít hogy a tizenéveseket(köztük engem is) egy kupacba foglalják(randalírozók)és a normális X%-ra nem gondolva azt mondják:JÓ hogy bezárják mert csak azok a kis sz*rházik használták.NEM, MI NORMÁLIS TIZENÉVESEK IS HASZTÁLTUK ÉS MOST NINCS NORMÁLIS KONCERTES,OLCSÓ,KÖZELBEN LÉVŐ HELY,AHOL SZÓRAKOZHATNÁNK.

Ja és lehet hogy most minden "jólelkű" ember megnyugodott..de most komolyan azt hiszik hogy ezzel az utcán randalírozók elfognak tűnni???VICC:S:S

2011. szept. 24. 19:41
 20/33 anonim ***** válasza:
70%
17 évesen én a helyedben a tanulással törődnék, hogy vidd is valamire az életben. Lassan 50 éves leszek, de soha nem értettem meg azt hogy miért csak piával, drogokkal lehet szórakozni? Nekem ott van a szobámban a HIFI, a közel 5000 db metal cd, és beülök oda pihenésként zenét hallgatni. Fiatalabb koromban sem érdekelt más csak ez (na jó, a lányok azért nem hagytak hidegen), a tanulás, később pedig a munka és az alkotás. Látom persze, valahogy ez mára nagyon megváltozott, azt hiszem a szülők nem fordítanak elég időt a gyerekeikre, kivágják őket hogy menjenek játszani az utcára, utána meg csodálkoznak hogy részegen hozzák haza a rendőrök 14 évesen. Remélem az én 4 lurkóm olyan lesz mint én, meg is teszek érte mindent, pontosan ezért sem bánnám ha az összes kocsmát, szórakozóhelyet bezárnák, és korlátoznák az ital vásárlás lehetőségét, ahogy nagyon helyesen teszik is több helyen este 10 órától. Meglátod, ha lesznek gyerekeid és felelősségteljes anya leszel, másként látsz majd sok mindent.
2011. szept. 24. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!