Nem téved nagyot Bajnai György, hogy Szollár Domokost kérte fel kormányszóvivőnek?
Figyelt kérdés
Ez a srác ugyanis egy idegbeteg, határozatlan, könnyen befolyásolható, labilis személyiség. Ráadásul nem tud szépen, szabadosan beszélni sem! Számomra akkor vált különösen ellenszenvessé, amikor a Budapest Airport dolgozók sztrájkja idején nyilatkozgatott. Az íratlan szabály, hogy egy ilyen szó cipelő lojalitással tartozik a munkáltatójával szemben, elvégre helyettük nyilatkozik, de ezen a srácon az értelem helyett csak az látszott hogy f..ik. F..ik, hogy Őt mikor rúgják ki, függetlenül attól, hogy a "menedzsmentnek" (miért nem lehet az ilyent magyarul mondani, a Pártállamban még úgy mondták, hogy felsővezetés) tetsző vagy nem tetsző dolgokat dadog, hebeg össze.2009. ápr. 24. 19:57
11/17 anonim válasza:
Tudod mikor tévedett nagyot? Mikor megszületett, és nem szakadt anyjába a feje, vagy nem volt cápa a magzatvizébe...
12/17 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Mindenkivel egyetértek! De én arra gondoltam, hogy legalább erre a kirakat feladatra valaki mást talál. Nála még a Batiz András is jobb volt. De miért kell két kormányszóvivő? (Btto 780 ezerért) Bernadett ennyire ájulós, hogy gyakran megy majd betegállományba? És majd Őt is elkapja a főnöke?
2009. ápr. 24. 21:34
13/17 anonim válasza:
Olyat keresett, aki ki tudja mondani azt, h' örüljünk, h' lyuk van a seggünkön. Szollár már bizonyított.
14/17 anonim válasza:
Én is meglepődtem, amikor szóba került a gyerek neve. A párommal már akkor is röhögtünk, amikor megláttuk még az Airport szóvivőjeként nyilatkozni, már arra is alkalmatlannak tűnt. Nagy arc, nagy szöveg, úgy látszik ez kellett Gordonkának is, más szempont nem volt lényeges.
15/17 anonim válasza:
Nem, hülye kormányba hülyéket hívnak, így logikus.
16/17 anonim válasza:
elképesztő seggnyaló ez a szollár domi
a budapest airportnál dolgozik
és azt üzeni a budapest airport dolgozóinak
a tv-n keresztül:
örüljenek hogy luk van a fenekükön - ne sztrájkoljanak
már itt is a jutalom: korm.szóvivő - gratuláljunk neki!!!!!!!! - fél évig kb. lesz új munkája
17/17 A kérdező kommentje:
Imádlak Benneteket! Ezek szerint nem csak én vagyok túlságosan kritikus a közszereplőkkel szemben. Ami pedig az utolsó hozzászólást illeti: Pontosan erre gondoltam. De ha mégsem válik be a kölök, elmehet dolgozni a közmunka programban btto 90.000.- forintért. Szóval ezzel a kedélyeket borzoló kérdéssel arra gondoltam, hogy ha már NAGYBŐGŐ (t.i. a gordon ennek a hangszernek egy másik, kevésbé használtos neve) ennyire elkeserít bennünket (Ugye, milyen szaonképes voltam?), legalább ebben a külsőségben lenne más!! Én azért nem merem megírni, hogy olyan kormányszóvivő én is lennék, mert akkor, bizonyára, kapnék a fejemre!
2009. ápr. 25. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!