Ha Bajnai "tömeggyilkos", Orbán miért nem?
Folyamatosan azzal támadták/támadják, hogy tönkretette a libatenyésztőket és egy csomóan öngyilkosok lettek miatta. (én egy embert hallottam)
Orbán miatt viszont tényleg jópáran öngyilkosok lettek már (pl.: a veszprémi rokkantnyugdíjas)
Ha 1990 ben úgy váltottunk volna rendszert hogy aki korrupt és lop, annak a kezebánja és sutty! Akkor a parlamentben csak félkarú emberek ülnének.
De nelegyenek illúzióid, ők ülnének a parlamentbe és nem olyanok akik tisztességesek.
Sajnos akik valóban felhívták a figyelmet arra hogy nem jó za irány, azt mind kivetette eddig a rendszer.
Talán az új pártok nem lesznek ennyire megvehetők.
Persze a politikus meg a tisztesség fogalma ritkán összeegyeztethető, de amenyire a rendszerváltók korruptak , annyira ma már nem lehetséges, hiszen nincs már mit elkótyavetyélni.
A cégemnél, csoportos leépítés volt, egyeseket kiraktak másokat nem. Ha a kirakottak megölik magukat, akkor a cég vezetése gyilkos?
A másik, van egy cég, amelynek vannak tartozásai a jelentősebb pénzügyi szereplők felé, és vannak a magántermelők felé is, mindkettőnek valós követelése van. Egy felszámolóbiztos, pedig bevállalja, hogy minden tartozáskiegyenlítést a kistermelők kárára a pénzügyi befektetők felé rendez, így a kisemberek tönkretételével, másokat pénzhez juttat. Olyan vagyonuktól fosztja meg őket, ami az övéké, csak nem lett kifizetve. Amiért éveken keresztül dolgoztak. Nyilván Bajnai sem gyilkos, de etikailag kmegróható annak a cselekvése, aki pénzügyi csoportoknak kedvezve, nagyon nagy létszámú, de érdekérvényesítés terén kevesebb lehetőséggel rendelkező csoport rovására cselekszik.
Az egyik a ledolgozott munkabért adja másnak, olyannak, akinek az nem jelenti az életét, a másik pedig nem tud tovább munkát adni, mert nincs pénz. Ez a különbség.
"Én azt nem értem hogy hova lettek azok akik anno Orbánra szavaztak? Azok meg vannak vele elégedve, vagy mi?"
Itt vagyok, én rá szavaztam, viszont most most nem írnék róla véleményt, mert csak a moderátoroknak adnék munkát.
Egyébként akkor csak az az egy cél vezérelt, hogy eltakarítsuk az MSZP-t a hatalomból, ez előzmények ismeretében azt hiszem, ezt senki nem róhatja fel nekem. Azt is tudtam, hogy a Fidesszel sem lesz fáklyás menet, de hogy ma már az MSZP-vel kezelem őket egy szinten, ezt anno 2010 áprilisában nem gondoltam volna.
Ki állította hogy Orbán nem? Én még senkitől sem hallottam ilyet.
155. § (1)341 Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából
a) a csoport tagjait megöli,
b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,
e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,
bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Orbán a
155.§ c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
pontját teljesen kimerítette.
Az MSZP ugyanazt a taktikát művelte a hatalma megőrzése, az ellenség legyőzése érdekében mint 20 évvel ezelőtt, 1990-ben. Véleményem szerint, amikor 2006 őszén az öszödi beszéd kiszivárgot, egyértelmű lett számukra, hogy a következő választást nem fogják megnyerni, a kérdéses már csak az azután következő, a 2014-es választás megnyerhetősége maradt. Ezt pedig, azaz a Fidesz vereségét úgy tudták biztosítani, ha annyira kifosztják, eladósítják az országot amennyire csak lehet.
Nem véletlenül, a kormányváltás után azonnal a megszorításokat, a radikális gazdasági intézkedéseket kezdték követelni, és teljesen ki voltak kelve magukból a nem várt intézkedésekre, hogy a válságadókat kivetette a Fidesz.
A mostani helyzet pont az MSZP taktikájának az eredménye, és ennek, hogy ők gátlástalanul kiszolgálják a külföldi érdekcsoportokat, amelyek ennek tudatában, gazdasági erejüknél fogva igyekeznek visszajuttatni helytartóikat a hatalomba. Ha jól tudom már Bajnait ki is vitték Amerikába, hogy garantáltan ellenőrzésük alatt legyen, és kiképezzék a feladatra.
Az alábbi filmet ajánlom a figyelmetekbe, az országot uraló valódi erővonalakat vázolja fel: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1ul4Z..
Az összes politikus hazug disznó tolvaj. Úgy manipulálják a népet ahogy kedvük tartja mert sajnos a nép bevesz mindent amivel hitegetik.
Az MSZP mikor még hatalmon volt úgyanúgy hazudott ahogy a Fidesz most. Az összes egyre megy sajnos. Én nem hiszek a politikában.
Az összes politikus ellopja a nép által befizetett pénzt hogy vegyen magának autókat, puccos házakat és nyaralót a világ minden táján,meg a puccos gyerekeiket puccos iskolába járassák, de azt le sem szarják hogy vannak akiknek nem telik fűtésre és kajára az adók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!