Ha a jobbikosoknak semmi bajuk az olyan általánosításokkal, hogy minden cigány bűnöző, vagy minden zsidó maffiózó, akkor miért háborodnak fel azon az általánosításon, hogy minden jobbikos náci?
"Szóval a jobbikosok nagyon tudnak általánosítani. Persze ha őket bélyegzik meg, akkor rögtön megy a hápogás."
Akkor most ki általánosít? Erről ennyit:D
"voltam már jobbikos gyűlésen"
No és te mit kerestél egy jobbikos gyűlésen? :)
"No és te mit kerestél egy jobbikos gyűlésen? :)"
Ő volt a szobaprostutuált.
En kozepen allok. De meg kell mondanom, hogy ebben a par hozzaszolasban elottem nem szinpatikusak a jobbikosok.
Most nem a gondolatokrol beszelek, hanem a stilusrol. Szerintem ki kene alakitni vlami a jobbikra jellemzo, es megsem ordenare vitatechnikat. Enelkul nem fogtok ertelmes embereket magatok melle allitani a kovetkezo valasztasokon.
kedves kérdező!
ha olyan messze laknál amilyen ostobaságokat összehordasz akkor soha nem érnél haza, a jobbiknak annyi köze van a nácizmushoz mint neked az intelligens emberekhez!Tanuld meg a fogalmak pontos jelentését, mert így nem viszed sokra, maximum jól elhupál pár hazafi mert lenácizod...(jó tanács)
A cigánybűnözést 1990 előtt az egyetemen is oktatták, a fejezetet Göncz Katalin írta.
A bűnüldözés ma is használja.
Konkrét példa: Amikor a nálunk élő német nyugdíjasok ünnepekre hazautaznak, már másnap kipakolják az értékeiket.A körzeti megbízott rendőr nem ABC szerint kezdi a nyomozást, hanem egyenesen kimegy a cigánysorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!