Mit gondoltok miért csalódottak a Lehet Más a Politikára szavazó állapolgárok?
Figyelt kérdés
Egyre több helyről hallom, a munkahelyemen, tanároktól és cégvezetőktől, hogy nem lép fel erélyesen a fidesszel szemben.2011. szept. 16. 09:16
1/21 anonim válasza:
Azért csalódtak benne, mert nem lép fel erélyesen a Fidesszel szemben. Megválaszoltad a saját kérdésed.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy én mit gondolok, hanem hogy ti mindgondoltok róla!
2011. szept. 16. 09:20
3/21 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem lép fel erélyesen a fidesszel szemben.
4/21 anonim válasza:
A mai magyar politikai viszonyok közepette ilyen gyenge, súlytalan vezetéssel és kommunikációval semmi esélyük a hathatós beleszólásra a politikai életben.
5/21 anonim válasza:
Jó, akkor szerintem igazad van és tényleg azért csalódtak benne, mert nem lép fel elég erélyesen a Fidesszel szemben. Így jó?
6/21 A kérdező kommentje:
válasz megírásának időpontja: ma 09:23
Nagyon "vicces" vagy! Nem érzed magad egy kicsit bunkónak?
2011. szept. 16. 09:31
7/21 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, csak egy szoci provokátor.
8/21 anonim válasza:
Nem érzem magam bunkónak. És szoci provokátor sem vagyok.
Csak feltettél egy kérdést, aztán egyszerűen megválaszoltad. Én pedig felhívtam rá a figyelmedet. Ennyit tettem.
9/21 anonim válasza:
"Mit gondoltok miért csalódottak a Lehet Más a Politikára szavazó állapolgárok?"
Rájöttek, hogy mégsem...
10/21 anonim válasza:
Rájöttek, hogy még sem lehet más a politika.
Ez jó. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!