Mi kapunk majd cserébe az ingatlan adóért?
Mi semmit de ők tovább töltik a svájci bankszámlát.
Viszont a cigányokra ez sem érvényes,mert valami dumával mentesítik őket.Ahogy lenni szokott.Lehet hogy ebből fizetik a közalkalmazotti bérüket,mert közalkalmazottak, nem?
Nem az ingatlanadóval van baj, hanem a teljes állam-állampolgár viszonnyal.
A befizetett adókért az állampolgár packázó, urambátyámos, csalárd állami szolgáltatásokat kap, és ez méltánytalan. Az ingatlanadóért cserébe ugyanezt fogja kapni, csak több pénzért.
Az állam-állampolgár viszony nem magától javulhat, hanem sok felháborodott szavazó cselekedetei nyomán. A jobboldalnak sürgősen vissza kéne vonnia a hangosait a közbeszédből, hogy a baloldaliak is elmondhassák, ők mennyiben csalódtak a kormány munkájában (ha csalódtak), és hogy előre hozott választást követelnek (ha követelnek). Ha a baloldal nem csalódott, ha előre hozott választást nem követel, akkor a fenti kérdésre sem lehet értelmes választ adni. Folytatódik a szabadrablás, semmi sem elég drága/ócska ennek a társadalomnak (vagy tán a baloldali szavazóknak), a sarcot beszedi az állam, az állampolgárnak meg coki.
SEMMIT.
Az a jó a dologban, hogy befizettünk a lakásba valamennyi tőkét az adózott jövedelmünkből, amire most újra kivetik az adót. Adózol a jövedelemszerzéskor, az elköltésekor, már a birtoklásért is fizetni kell. És persze, mi, mint birtokba vevők fizetünk, nem az átvitt értelemben "tulajdonos", azaz a bank, aki jelzáloggal terhelte a lakást. Jól jár az állam, jól jár a bank, a kisemberről pedig lehúzzák az utolsó bőrt is, ameddig bele nem rokkan.
A legújabb hírek szerint 9,5millió lesz az értékhatár. Mert ugye, akinek 9,5 milliós lakása van, persze 100% hitelből, az már gazdag, fizethet.
Szerintem ne fürödjél, ha nagyon szomjas vagy igyál a csapból. Világítás helyett van gyertya ez régen is bevált, meg állati zsiradékból is készíthetsz. Öltözz melegen, az áramot köttesd ki tévét úgyse nézel minek az. Telefon nem kell, jó helyette a képeslap, ha valaki beszélgetni akar az jöjjön oda és mondja a szemedbe. Ne menj nyaralni, ne vegyél autót, járj gyalog. Fa van az erdőben szóval fűtésre sem kell költeni. Így simán kigazdálkodod azt a 10 ezer forintot amit az ingatlanadó jelent, meg azt a pár tízezret ami még jön, mint elvonás.
Ja, és szavazz továbbra is az MSZMP-re.
20:22-es-nek. Bocs, de ettől a hozzászólástól nem hohy nem lettem okosabb, még a pártállásod sem derült ki. Én azért úgy indítottam, hogy az MSzP-re szavasztam, mert mi érzetlmi alapon szavazunk az rájuk, de nem fogadjuk el Őket kritika nélkül, vagyis a 600 százalékos és 990 százalékos rossz közül a 600 százalékosat választotuk.
20:27-nek: Köszönöm. És mi az a 9.5 millió forintos értékhatár? Egy garzonlakás piaci értéke. Havi 8 rongy úgy, hogy még a hidegvíz csapot sem merted kinyitni. Vajon az 54 m2-es, zöldövezeti kertes házban lévő lakásom mennyibe kerül majd úgy, hogy még egy pohár vizet nem ittam, és még a postás sem csöngetett be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!