Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányoknak mindent szabad?

A cigányoknak mindent szabad?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
64%

ezt csak a gyáva emberek találták ki hogy legyen mivel takarózni.

Ez mire, vagy kire vonatkozik? Miért kéne itt bárkinek is takarózni? És ha nem látod, hogy mi folyik ebben az országban, akkor vagy hülye vagy, vagy mégiscsak cigány.

2010. máj. 3. 21:21
 52/71 anonim ***** válasza:
61%
Már nem! Az új Belügyminiszterünknek köszönhetően REND lesz végre megint,újra igaz lesz a rendőrség szlogenje: ŐRZÜNK ÉS VÉDÜNK! Nem lesz cigány bűnözés!
2010. máj. 4. 09:20
 53/71 anonim válasza:
52%
a mi környékünkön a Magyar Gárda megalakulása óta visszább vetek az arcukból:) ezért hálás is vagyok nekik.engem nem piszkálnak,mert egyszer csúnyán megszívattam őket,mikor ki akarták fogni az egyik haveromat.Kiadtam magam ügyvédnek és olyan szöveget toltam le nekik,h úgy beparáztak,h azóta is előre köszönnek az utcán :D
2010. máj. 4. 19:29
 54/71 anonim válasza:
52%

rendőrtől nem félnek,csak ügyvédtől,mert azok nagyobb vérszívók,mint az orkok:)

kössz a válaszokat,várom a többi storyt is

2010. máj. 4. 19:30
 55/71 anonim ***** válasza:
46%

Pardon: Szolgálunk és Védünk!

A rend fenntartása nem egy kéményseprő ruhába öltözött félkatonainak titulált szervezet, hanem a REND ŐRSÉG feladata lett volna! A KurcsányLopcsány kormány által irányított rendőrség tudvalévő, nem a magyar embert védte, és nem látta el tisztességesen a feladatát. A új kormány ezt tökéletesen megoldja! A kulcs ember: Pintér Sándor! Lehet elkezdeni reszketni!

2010. máj. 5. 09:00
 56/71 anonim ***** válasza:
46%
09:00 Kinek kell reszketni? A cigányoknak? Nehogy azt hidd, hogy most aztán vége a cigányterrornak!!!! Ááááá, mahd, ha a magyar emberek összefognak és kiebrudalják őket az országból. A politikusok nem merik bolygatni ezt a kérdést sajnos.
2010. máj. 5. 17:25
 57/71 anonim ***** válasza:
61%
Ma egy 8-10 fős cigány banda akart megverni engem. Okuk nem volt rá, csak jó poénnak tartották. Mázlim volt és a szomszéd csaj kisegített. Mindez a suli előtt, természetesen rendőr sehol sem volt.
2010. máj. 6. 14:21
 58/71 anonim ***** válasza:
74%

17. válaszoló:

Bizony,...bizony...

A többieknek akik jól vannak a mostani országgal:

Mit szeretnél jobban, ha kirabolna egy retkes szájú fogatlan gettóból jött zsidócigány<-(Hitlernek az ilyenek bónusz-nak számított)

Vagy ha kirabolna egy retkes szájú fogatlan gettóból jött zsidócigány de közbelépne a Totenkopf osztaga és Eicke egy teljes Luger tárat eresztene a tolvaj fejébe és visszaadná a tulajdonok.

Melyiket szeretnéd?

2010. máj. 29. 18:43
 59/71 anonim ***** válasza:
61%
IGEN
2010. jún. 2. 15:08
 60/71 anonim válasza:
56%
Nincs normális roma / cigány. Ezt most higgyétek el nekem.
2010. jún. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!