Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányoknak mindent szabad?

A cigányoknak mindent szabad?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
85%
Nem , nem szabad nekuk mindent :D ma odajott ket kicsi cigany hozzam a varosba es egyik szo nelkul belerugott a kolyokkutyamba (bullterrier) en ilyenkor annyira kikapcsolok , hogy szerencse meguszta egy jo seggberugassal , mar ez a masodik esett legutobb egy ciganyferfi rugta szinte fejbe a kutyamat ok nelkul(1-2centin mulott) azt is elkuldtem az anyja pitsajaba es mar indult nekem de vegul bexart es elment, ma ennek a ket ciganyfattyunak odajon az anyja s elkezdi h en vagyok a nagy blabla, az helyett raszolna a fergekre , hogy igy nem illik viselkedni , aztan mondtam , hogy huzza el a csikot vagy fejberugom , o is elment :D igy kell ezekkel banni.
2009. ápr. 26. 17:54
 22/71 anonim ***** válasza:
77%

Nem, csak azt hiszik...de már nem sokáig...

Szebb jövőt!

2009. máj. 15. 15:37
 23/71 anonim válasza:
73%
Hitler anyukája terhes!:)
2009. máj. 31. 22:58
 24/71 anonim válasza:
80%

Jaj de jót mosolygok ilyenkor.....Jók ezek a kérdések.Minden magyar tudja hogy igen nekik mindent szabad. 1. ők is igygondolják

2.az állam is igygondolja segiti őket ebben.

mondja már meg valaki miért van az hogy a magyar gyerek ha végig megy az utcán miért nem lopja le a piros cseresznyét? a cigány miért lopja le még a zöldet is? láttam már olyat hogy nemette meg csak levette eldobta igyvan ez a rózsákkal meg minden mással. ellopja de nem becsüli!Persze hpgy nem mert lopta nem dolgozott meg érte!!Vérükbe van...

2009. jún. 16. 23:54
 25/71 anonim válasza:
91%
Igen, mindent szabad. Köépiskolás diák vagyok. Budapesti suliba járok. Az iskola nagy része roma, így az oszályban is többségben vannak. Büdös magyarosnak minket, rohadjunk meg, meg stb. De ha mi kiejtük a szánkon, hogy cigány (még csak nem is rosszindulatból) egyból a torkunknak ugranak, hogy megölnek, és a tanárok is minket rasszistáznak. Felháborító, hogy a saját hazámban félnem kell. Végigpuskázzák az évet, év végén mégis könyörögnek a tanárnak a nyamvadt kettesért. Ha egy magyar rendesen tanul, jó eredményt ér el, ránkfogják, hogy mi puskázunk, és a tanárok el is hiszik nekik. Igen, ők úgytudják, hogy nekik mindent szabad. nem monom, hogy nincs normális roma, mert van, de igen ritka kivétek, mint a fehér holló, vagy ritkább. És még felszólalni se lehet ellenük, hogy húzzák meg magukat, mert mi kapunk. Ha ők nem így állnának hozzánk, talán mi se így állnánk hozzájuk, de ezt már nemképesek felfogni.
2009. aug. 7. 08:30
 26/71 anonim válasza:
88%
Mindent szabad, igen... Minden gond nélkül összeverték a bratyómat a barátnőjével. A kihívott rendőrök SEMMIT nem tettek. Se jegyzőköny, se semmi. És még csak fel sem lehet jelenteni, mert mindannyiunkat lemészárolnak... Ennyit a szegény megalázott, számkivetett cigányokról... Ez nem kerül be a híradóba, de amikor egy tetű cigánnyal történik vmi, rögtön címlapsztori és a köztársasági elnöktől kezdve mindenki szalad hozzájuk, ilyen meg olyan segély stb... Milyen érdekes :S
2009. aug. 13. 14:04
 27/71 anonim válasza:
78%

nem csak ök ugy gondolják és ezért nagy a pofájuk meg mert a cigány kormányunk elnéz nekik mindent!és ök ezt kihasználják!

de amikor a kis cigánygyerek rettegésben tartotta a blaha lujza teret az milyen aranyos volt hogy találtam volna meg és szurtam volna ki a szemét!

van cigány ismerösöm nem arrol van szo vannak rendesek segédmunkábol élök de ritka mint a fehér holló!

gyülölöm mindet!

2009. aug. 16. 17:02
 28/71 anonim válasza:
83%
Csak azok a tetves, kibel_znivaló cigányok hiszik azt, hogy nekik mindent szabad.
2009. aug. 28. 23:48
 29/71 anonim válasza:
75%

Papíron: Nem

Gyakorlatban: Sajnos igen :(

2009. okt. 13. 15:01
 30/71 anonim ***** válasza:
84%

"Cigány egyenjogúság" = senki nem meri megbüntetni őket, mert kirúgják.

És NEM IGAZ, hogy hátrányos helyzetű, mert HA AKARNA, tudna tanulni! Vegye ki a könyvtárból! Olvassa el, jegyzetelje ki, vagy mittomén! Öltözködjön turiból! Vagy a tonna segélyből, amit kap az anyja. (mert most a suliskorúakról beszélek)

Én L/14 vagyok, és nincs bajom se a zsidókkal, se az iszlámokkal, se a négerekkel(sőt, őket még bírom is! ;)) de a cigányokkal...khm...elnézést, romákkal valahogy mégis.

Én egy viszonylag jó környéken lakom, mégis: 12 évesen végigmentem az utcán, erre egy hatalmas pasaszerű aranynyakláncos családfő az ötéves kisgyereknek: "Csápjá á segíre, more!" Na, most ez mi??? O.o

A haveromat meg addig kergették, amíg be nem jutott a suliba, mert nem adott cigit. És nekem senki ne mondja, hogy nem jogos, hogy tartok tőlük, mert ha tízkor jövök haza a gólyabálról (amúgy nem szoktam későn kinn lenni) és utánamjönne egy(csoport), gondolom nem a buszmegállóról érdeklődne.

Viszont: A sulimban mindössze kettő roma származású lány van (érdekes, ők tudnak tanulni) és ők abszolút normálisak...Emiatt a pár kivétel miatt nem "illik" cigányozni, dehát ők is egyre kevesebben vannak, mint mi, magyarok...

Ne szóljatok be, mert fiatal vagyok. Nyilván ti többet láttatok, mint én eddig, de szeretném én is leírni a véleményem. Kösz ...:Fchan

2009. nov. 8. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!