A cigányoknak mindent szabad?
Nem, csak azt hiszik...de már nem sokáig...
Szebb jövőt!
Jaj de jót mosolygok ilyenkor.....Jók ezek a kérdések.Minden magyar tudja hogy igen nekik mindent szabad. 1. ők is igygondolják
2.az állam is igygondolja segiti őket ebben.
mondja már meg valaki miért van az hogy a magyar gyerek ha végig megy az utcán miért nem lopja le a piros cseresznyét? a cigány miért lopja le még a zöldet is? láttam már olyat hogy nemette meg csak levette eldobta igyvan ez a rózsákkal meg minden mással. ellopja de nem becsüli!Persze hpgy nem mert lopta nem dolgozott meg érte!!Vérükbe van...
nem csak ök ugy gondolják és ezért nagy a pofájuk meg mert a cigány kormányunk elnéz nekik mindent!és ök ezt kihasználják!
de amikor a kis cigánygyerek rettegésben tartotta a blaha lujza teret az milyen aranyos volt hogy találtam volna meg és szurtam volna ki a szemét!
van cigány ismerösöm nem arrol van szo vannak rendesek segédmunkábol élök de ritka mint a fehér holló!
gyülölöm mindet!
Papíron: Nem
Gyakorlatban: Sajnos igen :(
"Cigány egyenjogúság" = senki nem meri megbüntetni őket, mert kirúgják.
És NEM IGAZ, hogy hátrányos helyzetű, mert HA AKARNA, tudna tanulni! Vegye ki a könyvtárból! Olvassa el, jegyzetelje ki, vagy mittomén! Öltözködjön turiból! Vagy a tonna segélyből, amit kap az anyja. (mert most a suliskorúakról beszélek)
Én L/14 vagyok, és nincs bajom se a zsidókkal, se az iszlámokkal, se a négerekkel(sőt, őket még bírom is! ;)) de a cigányokkal...khm...elnézést, romákkal valahogy mégis.
Én egy viszonylag jó környéken lakom, mégis: 12 évesen végigmentem az utcán, erre egy hatalmas pasaszerű aranynyakláncos családfő az ötéves kisgyereknek: "Csápjá á segíre, more!" Na, most ez mi??? O.o
A haveromat meg addig kergették, amíg be nem jutott a suliba, mert nem adott cigit. És nekem senki ne mondja, hogy nem jogos, hogy tartok tőlük, mert ha tízkor jövök haza a gólyabálról (amúgy nem szoktam későn kinn lenni) és utánamjönne egy(csoport), gondolom nem a buszmegállóról érdeklődne.
Viszont: A sulimban mindössze kettő roma származású lány van (érdekes, ők tudnak tanulni) és ők abszolút normálisak...Emiatt a pár kivétel miatt nem "illik" cigányozni, dehát ők is egyre kevesebben vannak, mint mi, magyarok...
Ne szóljatok be, mert fiatal vagyok. Nyilván ti többet láttatok, mint én eddig, de szeretném én is leírni a véleményem. Kösz ...:Fchan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!