Mi a gond ezzel a gazdasági koncepcióval?
"A progresszív adóval több pénz marad a szegényebbek zsebében, amitől ők gazdagabbak lesznek, ergó többet tudnak költeni (egy szegény ember, ha több pénze lesz, akkor örömében és elbizakodottságában szinte biztos elkölti), így nő a fogyasztás, ami növeli a termelési igényeket is és mivel többet kell termelni, több lesz a munkahely, aminek következtében tovább csökken a munkanélküliség."
Egyik válaszóló írta pár kérdéssel ezelőtt. Szerintem logikus. De mi a gond vele, hogy most nem ezt csinálják?
Tegnap 22:17
Értem én, hogy valami múltbéli sérelmed miatt támogatod a Fideszt. Azt is értem, hogy vakon támogatod.
De innentől ez már orvosi eset.
"százalékomon is láthatod. Ennek az az oka, hogy én ugye ennél jóval többet keresek"
Tévedsz, az az oka, hogy hülye vagy ;)
Kár fejtegetni, miért nem működne ez a koncepció, mi a baj a jelenlegi gazdaságban evvel. Az egész gazdasági felépítés sz@r ahogy van.
A baj ott gyökerezik, hogy a felvett hiteleket nem olyan értékteremtő beruházásokra költöttük, amelyekkel most röhögve kitermelné a gazdaság az államadósság finanszírozását.
Inkább feléltük, és most nézünk, hogy mi van. Aki hitelből megy nyaralni, ne csodálkozzon, ha tönkremegy.
Most már utolsó utáni órában vagyunk, az állam olyan mértékben rátelepedett a gazdaságra, hogy ahelyett, hogy az kitermelné a hitel fedezetét, egyenesen megfojtja azt. Államadósság és az ország kb. úgy van, mint a zokni meg a lyuk.
Egy ilyen helyzetben pl. te, mint jószándékú politikus mit tennél, hogy mindenkinek jó legyen? Csak szar lépések vannak.
"akkor most jól élnél és fel tudnál mutatni valami korszakalkotót, amit rajtad kívül senki."
Qrva jót röhögtem. Tudod azt is hogyan élek, nem semmi. Miért ne hihetné rólad bárki, hogy hülye vagy? Ennyit nem vagy képes feldolgozni? Te egy senki vagy, nem körülötted forog a világ. Nem irigyek rád, csak hülyének tartanak. Korszakalkotó barom vagy az kétségtelen igaz. Az empátiának ehhez semmi köze, azért nem leszel más, mert nem akarsz, de ahhoz is gyáva féreg vagy, hogy bevalljad. Nem velem kell vitáznod, én nem pontoztalak le egyszer sem, de nem te vagy az isten, akit csak az irigy népség lepontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!