Mi a velemenyetek a Magyar Garda feloszlatasarol?
Helyesírásról szólva engem idegesít, ha valaki nem tud ragozni: "Anyaorszagba" azt jelenti bele. Abban az értelemben, ahogy te szántad AnyaorszagBAN.
Ha ennyire szereted a magyar gárdát gondolom támogatod a román gárda mozgalmat is. Vonulgassanak csak az ablakod alatt.
Te kérted, hogy írjuk le mit írtál helytelenül. Ha eszed lenne látnád a százalékokból, hogy melyik válasz jött ugyanattól.
Egy ilyen koszos román honnét veszi, hogy hogyan használjuk az add oda kifejezést? Mivel mi tudjuk hogy kell.
Ha nem tetszik a magyar tévé, akkor nézd a románt.
a kérdezőnek:
bocsi de a kérdést te tetted fel,azzal a szándékkal(gondolom) hogy mindenki leírja, mit gondol.de ahogy látom, a gárda feloszlatását támogatókat te abszolút elutasítod.és feltehetően le is pontozod őket.akkor miért tetted fel a kérdést?.vagy akkor írd bele a kérdésbe h.csak azok írjanak akik veled értenek egyet.egymás sértegetésének meg semmi értelme.(ez a másik oldalra - a válaszok írójára is igaz)...ezért kérlek h.erre a válaszomra se indulattal válaszolj hanem értelmesen.én se sértegettelek téged,kérlek te se tedd.én elfogadom a te álláspontodat is a megfelelő stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!